DESERT: Prăjitură cu ananas şi ghimbir pentru un orgasm zguduitor

De Diana Zagrean, pe

Mod de preparare:
Încălziţi cuptorul la 180 de grade (treapta a treia). Ungeţi cu ulei şi tapetaţi cu făină o tavă pentru prăjituri.
Amestecaţi într-un castron făina, praful de copt, sarea, nucile şi seminţele de in.
În alt vas amestecaţi uleiul de cocos, sucul de la ananas, siropul de agave şi aromele (vanilie, ghimbir, coajă de lămâie).
Turnaţi amestecul umed peste cel uscat şi amestecaţi bine, până la omogenizare.
Puneţi bucăţile sau feliile de ananas pe fundul tăvii de prăjituri şi turnaţi aluatul deasupra.
Coaceţi la foc mediu circa 25-35 de minute, sau până ce aluatul se face auriu deasupra şi trece testul cu scobitoarea.
Lăsaţi să se răcească puţin şi întoarceţi tava ca la tortul clasic de mere, astfel încât prăjitura să fie cu feliile de ananas în sus. Ornaţi cu cireşe confiate sau felii de kiwi şi serviţi la ceai, cafea sau cu frişcă.
Poftă bună !
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter