DESERT: Prăjitură cu ananas şi ghimbir pentru un orgasm zguduitor

De Diana Zagrean, pe

Faptul că unele alimente sunt afrodisiace este demult ştiut, iar ghimbirul, seminţele, nucile şi ananasul sunt printre cele mai bun opţiuni. Iată o reţetă de părjitură cu ananas, ghimbir şi seminţe de in, pentru creşterea apetitului sexual şi un orgasm zguduitor.
Seminţele de in, de floarea soarelui, de soia sau dovleac sunt foarte bune pentru stimularea hormonilor sexuali. Consumul unei linguriţe de seminţe de in pe zi ajută producţia de testosteron şi creşte apetitul sexual.
În plus, acizii graşi omega 3 sunt buni în lupta cu oboseala şi stresul, ceea ce ajută la creşterea chefului de activităţi în dormitor, chiar şi după o zi grea la serviciu.
Citeşte şi reţeta noastră de cheesecake cu struguri şi jeleu de vin care îmbunătăţeşte circulaţia sângelui
Nucile sunt bune deaorece oferă organismului energia pentru a duce la capăt o seară memorabilă. Nicio partidă de sex nu poate fi satisfăcătoare, dacă partenerii sunt lipsiţi de energie.
Toate fructele sunt benefice când vine vorba de apetit sexual, dar bananele şi ananasul sunt cele mai bune. Ambele conţin bromelină, o enzimă digestivă care combate impotenţa bărbaţilor şi creşte libidoul femeilor şi bărbaţilor deopotrivă.
Încearcă şi reţeta noastră de prăjitură în straturi cu banane şi nuci pentru păr şi unghii puternice.
Ghimbirul îmbunătăţeşte circulaţia periferică, inclusiv cea care aduce un aport suplimentar de sânge organelor genitale. Astfel, pe lângă o aromă deosebită, ghimbirul intensifică circulaţia din zona intimă, aducând orgasmul mai aproape atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.
Ingrediente:
2 ceşti făină
Praf de copt
Un praf de sare de mare
3 linguri seminţe de in tocate în mixer
O linguriţă coajă de lămâie rasă
O linguriţă ghimbir proaspăt ras
¼ ceaşcă ulei de cocos sau de măsline
600 grame ananas din conservă (păstraţi sucul într-un vas separat)
¾ ceaşcă sirop de agave sau 200 grame zahăr
Esenţă de vanilie
1 ceaşcă nucă măcinată fin
Cireşe confiate sau felii de kiwi pentru decor
Citeşte mai departe şi modul de preparare al prăjiturii cu ananas şi ghimbir pentru un orgasm zguduitor, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter