DESERT: Ciocolată de casă cu chilli şi piper roz pentru buze cu volum

De Diana Zagrean, pe

Capsaicina din ardeii iuţi şi chilli este binecunoscută pentru efectele benefice asupra organismului. În combinaţie cu ciocolata veţi avea parte de buze mai pline şi cărnoase, dar şi de un libido crescut. Încercaţi reţeta noastră de ciocolată de casă.
Capsaicina este o substanţă care se găseşte în ardeiul iute şi alte subspecii asemănătoare şi este aceea care dă iuţeala atât de cunoscutului ardei.
Cercetătorii europeni au demonstrat în ultimii ani că această substanţă ajută la slăbit şi scade pofta de mâncare datorită proprietăţilor sale.
Pe lângă efectele benefice în curele de slăbit, capsaicina face ardeii foarte iuţi şi are efect de uşoară iritare a mucoaselor şi tegumentelor. Tocmai această proprietate este folosită de marile companii cosmetice pentru a concepe rujuri pentru un volum crescut al buzelor.
Fiind vorba de o substanţă absolut naturală, capsaicina nu are efecte adverse, deşi irită pielea. În afară de rarele cazuri de oameni alergici al ardei iute, acesta este sănătos şi gustos.
Încercaţi şi reţeta de prăjitură cu smochine, curmale şi kiwi pentru menopauză
În combinaţie cu ciocolata, capsaicina devine şi un bun afrodisiac, dar mai ales ajută femeile cu buze subţiri să corecteze natural şi fără riscuri acest mic neajuns.
În plus, pe lângă proprietăţile termogene (ardere a grăsimilor) şi iritante ale pelii, capsaicina are şi efect anticancerigen, scade colesterolul, ameliorează durerile artitice, combate durerile de cap, calmează congestia nazală și tulburările gastrice.
Iată o reţetă de ciocolată de casă cu chilli şi piper roz, pentru buze mai cărnoase şi cu mai mult volum.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter