10 cocktailuri speciale pentru seara de Revelion

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Vineri, 20 decembrie 2019, 14:56

O masă festivă nu este completă fără un strop de băutură, care să deschidă apetitul pentru mâncare. Iar de Revelion, cu atât mai mult o băutură bine aleasă va încălzi inima şi va destinde atmosfera. Aşadar, ce ai spune dacă în locul tradiţionalului vin roşu şi a sucurilor din supermarket îţi vei surprinde invitaţii cu un cockatil delicios?

Iată 10 cockatiluri speciale pentru petrecerea de Revelion, pe care le pregăteşti în circa 10 minute!

Orange cafe

Aromat, dulce şi revigorant, acest cocktail ce poate înlocui fără rezerve locul unui desert uşor, este recomandat să se servească după masă, în special celor care nu obişnuesc să consume cafea. Însă, pentru că este un deliciu pentru papilele gustative, probabil că toţi vor vrea câte unul!

Fruit delight

După cum îi spune şi numele, ”fruit delight” este o delicatesă de care invitaţii tăi se vor îndrăgosti. Atât aspectul lui festiv, cât şi gustul deosebit de mango copt, banane, fructe de pădure şi lapte, fac din acest ”fruit delight” un cockatil obligatoriu de încercat.
Îţi ia doar 10 minute să îl prepari. Află aici cum.

Punci cu vin roşu

În locul clasicului vin roşu, delectează-ţi invitaţii cu o reţetă specială de punci din vin roşu. Vor fi, cu siguranţă, impresionaţi de gustul îmbietor de zmeură şi lime.
Descoperă aici reţeta.

Chic trio

Iată un cocktail care este la fel de spectaculos pe cum arată. Şampanie, rom alb, suc de lamâie proaspătă şi grapefruit roz, acest amestec fin de băuturi va fi mai efervescentă decât orice şampanie pe care ai savurat-o în noaptea dintre ani.

Christmas flavor

Chiar dacă Crăciunul a trecut, niciodată nu este târziu pentru acest lichior de ouă pur şi simplu delicios! Cu o uşoară aromă de rom şi scorţişoară, ”Christmas flavor” comprimă cum nu se poate mai bine aroma sărbătorilor de iarnă.

Fresh Cherry

Sirop de cireşe, suc de lămâie şi aromă de mentă iar ”Fresh Cherry” poate fi servit în mai puţin de cinci minute. Descoperă aici cum prepari deliciosul cockatil.

Milady

Recomandat cu precădere doamnelor, Milady propune o combinaţie rafinată de whisky şi martini, care le va deschide simţurile prietenelor tale.
Dar acest cocktail preparat precum un shake poate fi savurat în aceeaşi măsură şi de către domni, dacă alegi ca în loc de Martini roşu să pui vermut sec.

Digestiv răcoritor

La finalul mesei, serveşte o băutură digestivă, cum este acest digestiv răcoritor pe bază de vodcă. După o masă aşa copioasă cum este cea de Revelion, o băutură cu gust acrişor de lămâie şi aromă de mentă este tot ce le trebuie invitaţilor tăi.

Cocktail energizant

Dacă există totuşi printre invitaţi şi persoane care nu consumă deloc cafea, iată o propunere ademenitoare care le va asigura dispoziţia necesară în noaptea de Revelion.
Portocale, grapefruit, puţin gin şi 15 minute în bucătărie, iată reţeta pentru un Revelion de pomină pe care nu îl va uita nimeni, dacă va amâna somnul.

Aroma di Cuba

Pentru că nu este musai să te delectezi cu băuturi tradiţionale, în auspiciile mesei festive de Revelion, îţi recomandăm să încerci această încântătoare licoare, originală din Cuba.
Preparat din anason, scorţişoară şi rom, acest rafinat cocktail îţi dezvăluie un strop din misterioasa Cuba.
Foto: Shutterstock

Vezi și ce mâncăruri nu trebuie să lipsească de pe masa de Revelion

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter