Virgil Ianţu, la distracție pe plajă în Mamaia

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 27 aprilie 2018, 14:38

Virgil Ianţu, prezentatorul show-ului „Vrei să fii milionar?”, a ajuns marți, 10 iulie, pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia.
Asaltat de fani, mari și mici, Virgil Ianţu a oferit autografe, a dezvăluit amănunte din culisele show-ului „Vrei să fii milionar?” și a oferit premii celor care au știut răspunsurile corecte la concursul „Vrei să fii milionar?” organizat pe plajă. Cei mai isteți și rapizi dintre concurenți au intrat în poesia cărților, DVD-urilor cu filmul de Oscar „Vagabondul milionar” și a tricourilor inscripționate cu sigla Kanal D.
„Sunt foarte bucuros să văd că oamenii sunt foarte interesați de ‘Vrei să fii milionar?’ și intră în joc chiar dacă sunt în vacanță. Mă bucur să fiu alături de ei și aici, pe plajă Kanal D Summer Studio și să le ofer premii. Am întâlnit oameni foarte relaxați și puși pe distracție. Va așteptăm în continuare alături de noi, pe plajă, cu jocuri, concursuri și foarte multe premii!” , a declarat Virgil Ianţu.
Virgil Ianţu, la distracție pe plajă în Mamaia

Căldura nu a reușit să îi toropească pe cei prezenți pe plaja special amenajată de Kanal D, așa că a urmat o serie de competiții, fie că a fost vorba de volei sau de fotbal în piscină, toate acestea culminând cu decernarea premiilor, oferite de Virgil Ianţu și de Gabriel Coveseanu.
Distracția continuă pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, fiți alături de vedetele Kanal D în cele mai distractive competiții ale verii!

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter