VIDEO & CONCURS: GetWeekend! Sport în vacanţă??

În fiecare săptămână, frumoasa Ana – the Getlokal Girl, ne povesteşte despre locurile cool ale oraşului şi despre cele mai importante evenimente ale weekend-ului!
Episodul din această săptămână e despre vacanţe! GetLokal Girl ştie că de fapt cele mai grele decizii sunt legate de timpul liber – unde, când, cum, cu cine şi cât de departe plecăm în vacanţă?

Propunerea GetWeekend e o vacanţă activă, plină de energie, în care să nu uităm de sport! După o vizită la Himalaya pentru a studia “ţinutele sport” din vacanţa cu adrenalină, Getlokal Girl se întâlneşte cu Nick Saunders, CEO Getlokal care îi dă câteva idei pentru vacanţa în zonă – România, Bulgaria şi Macedonia sunt cele trei ţări în care există Getlokal iar Nick e pasionat de sport.

La final, ajungem în Lente unde, la o prăjitură raw vegan, Getlokal Girl îţi prezintă evenimentele weekend-ului!

Dacă GetWeekend ţi-a făcut poftă de vacanţă, trebuie să participi şi la GetHoliday – cea mai nouă campanie Getlokal – câştigi weekenduri la munte în România şi Bulgaria sau o vacanţă de câteva zile în Macedonia, la Lacul Ohrid!

BONUS Doar pentru cititoarele Unica, getlokal.ro oferă încă un premiu – un weekend pentru doi, la Veliko Tarnovo! Participă aici!

Dacă v-a plăcut episodul, le puteţi vedea şi pe restul aici.

Get (your) Weekend!!

Un articol scris Ioana Blănaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter