VIDEO + CONCURS: GetWeekend! Ce faci la prima întâlnire?

În fiecare săptămână, frumoasa Ana – the Getlokal Girl, ne povestește despre locurile și evenimentele cool ale orașului!
În ultimul episod din GetWeekend, by GetLokal, Ana trece în revistă câteva idei pentru o primă întâlnire. În plus, dacă v-ați planificat un first date chiar în acest final de săptămână, aflați care sunt evenimentele la care trebuie sa mergeți!

Dragostea la prima vedere – apare des și trece repede (simptome de vară). Totuși, prima întâlnire e un moment important într-o relație! De aceea, GetLokal Girl are recomandări care ți se potrivesc, indiferent de stil! Un film la cinematecă, o plimbare pe străduțele din oraș înainte de un pahar de vin.. sau – pentru romanticii incurabili, o vizită la Observatorul Astronomic sau la un muzeu.

Dacă v-a plăcut episodul, le puteți vedea și pe restul aici.

Get (your) Weekend!!

P.S. Daca vreti sa plecati in weekend din oras si nu stiti unde – cei de la getlokal au lansat o campanie prin care puteti castiga weekenduri in Romania si Bulgaria si un premiu mare – o  saptamana in Macedonia!
In plus, EXCLUSIV pentru cititoarele Unica – un weekend bonus la Veliko Tarnovo (2 nopti, 2 persoane, all expenses covered)!!
VIDEO + CONCURS: GetWeekend! Ce faci la prima întâlnire?

Gasiti toate detaliile aici!
Succes!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter