Cocktail party: Cum să aranjezi masa ca o profesionistă în evenimente

De Diana Zagrean, pe

Dai o petrecere, îţi sărbătoreşti ziua sau toţi prietenii se adună la tine acasă în weekend? Ca să impresionezi pe toată lumea, trebuie să ştii câteva trucuri de aranjat masa ca o profesionistă. Află care sunt paharele, dress-code-ul, şerveţelele şi mobila potrivite pentru fiecare tip de ocazie.

Alegerea tipului de masă

Felul în care aranjezi masa depinde de numărul de persoane invitate: dacă ai mulţi oaspeţi, mergi pe ideea de bufet suedez, dacă e vorba de o întâlnire de familie, alege o masă rotundă, iar dacă vin şi oameni cu copii mici, organizează un colţ al copiiilor şi o masă mai mică, separat.

Faţa de masă

Pentru mesele de tip bufet, faţa de masă trebuie să ajungă până la podea, în timp ce la o masă în familie, faţa de masă nu trebuie să depăşească jumătatea distanţei dintre masă şi podea.

Şerveţele

Cel mai bine este să alegi şerveţele albe, deoarece merg la orice aranjament şi la orice veselă. Împătureşte fantezist şi plasează-le în mijlocul fiecărei farfurii.

Farfurii

În funcţie de ceea ce se serveşte la masă, poţi opta să aşezi farfuriile întinse după supe şi salate sau le poţi pune pe toate de la început.
Citeşte şi 5 idei care îţi revoluţionează petrecerile
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter