România nu merge la Eurovision în 2012!

De Adina Radu, pe

În 2012 Eurovisionul se va desfăşura la Baku (Azerbaidjan) între 22-26 mai dar în timp ce în celelate ţări se desfăşoară deja preselecţiile naţionale, TVR invocă lipsă banilor pentru acest concurs.
Astăzi s-ar putea lua oficial decizia ca România să nu trimită niciun artist la Eurovision 2012. Tot lipsa banilor a fost cea care a îngropat şi Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur”.

Oficialii TVR susţin că instituţia are probleme mult mai grave decât participarea României la  Eurovision iar votul geopolitic din cadrul concursul oricum nu ne va lasă niciodată să câştigăm. În ceea ce priveşte preselecţia naţională încă nu s-a hotărât nimic definitiv.
Din punctul de vedere al artiştilor retragerea României din concurs ar fi o mare pierdere în condiţiile în care unii dintre ei au investit sume destul de mari pentru a participa iar TVR nu a asigurat decât minimum necesar.

În aceste condiţii este posibil ca o parte din artiştii ce se pregatisera pentru Eurovision 2012 să migreze către preselecţiile organizate de Republica Moldova.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter