Eurovision 2012: Un nou scandal!

De Adina Radu, pe

Lucian Viziru, eliminat din concurs, cere ca România să fie descalificată de la Eurovision 2012. Vezi ce are de spus Dan Manoliu despre această situaţie.
Lucian Viziru a pornit o întreagă campanie la adresa concurenţilor calificaţi în finala naţională pentru Eurovision 2012. Artistul susţine că juriul a fost format din reprezentaţii caselor de producţie, care şi-au susţinut fiecare artistul propriu. Ca urmare, Viziru cere descalificarea ţării noastre pe motiv de încălcare a regulamentului.

Ceea ce Lucian Viziru nu ştie, şi Dan Manoliu punctează, este faptul că regulamentul pentru selecţia naţională şi-l face fiecare ţara în parte. Şeful Departamentului Divertisment TVR mai susţine că indiferent cine ar fi fost în juriu, Mandinga şi Cătălin Josan sunt cei care ar fi mers mai departe.

În schimb, Lucian Viziru comentează pe contul său de FaceBook: „Dacă voi, ca români, vreţi să fiţi reprezentaţi în Europa de manele şi muzică de lift (house), eu nu vreau! Eu sunt convins că România poate mai mult. Nu zic că piesa mea e vreo capodoperă, dar cu siguranţă n-ar fi avut nimeni de ce să ne facă tară de târfe şi de manelisti”.

Se pare că în România nicio preselecţie Eurovision nu a trecut fără scandal. Ce părere aveţi despre preselecţia naţională din acest an?

Foto: Arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter