Condiții inumane la un concurs de frumusețe. Monica Hill, modelul lui Bote, face dezvăluiri

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 09 noiembrie 2018, 16:05
Monica Hill, tânăra care s-a făcut remarcată nu doar în prezentările de modă ale lui Cătălin Botezatu, dar și la brațul celebrului designer, a făcut dezvăluiri uluitoare despre condițiile la care a fost supusă în cadrul unui concurs de frumusețe desfășurat peste hotare.

Monica Hill se află în acest moment în China pentru a participa la un concurs de Miss, însă trece prin momente destul de dificile din cauza organizatorilor care au supus-o unor condiții extreme. Frumoasa brunetă îi acuză pe aceștia de practici inumane: ”Nu avem mâncare, fetele leșină pe capete și este mai rău decât pare. Nu avem mâncare bună. Am slăbit patru kilograme de când am venit în China. Organizatorilor nu le pasă de cum ne simțim, ei vor doar un show mare. Fetele leșină pe capete. Dacă ceri medicamente, nu te bagă nimeni în seamă. Eu am cerut niște medicamente acum 10 zile și încă nu le-am primit”, – a declarat presupusa iubită a lui Cătălin Botezatu pentru Cancan.ro

Catalin Botezatu si Monica Hill 1

În fiecare dimineață ne cântăresc pentru că vor să fim cât mai slabe. În cel mai bun caz, reușim să dormim câte șase ore pe noapte. Acum o oră, a leșinat o fată în fața mea. A fost proba eliminatorie pentru costum tradițional. Au ridicat-o așa leșinată ca să-i jurizeze costumul. Cred că o să câștige cine supraviețuiește aici” – a continuat Monica Hill pentru sursa citată.

Monica Hill are 19 ani, este din Cluj-Napoca, face modelling de la vârsta de 12 ani și anul trecut a reprezentat România la concursul „Miss Intercontinental” din Egip.

Citește și – Adriana Lima, în lacrimi. Supermodelul se retrage definitiv de pe podiumul de modă

Citește și Mihaela Rădulescu, mândră de fiul său. Cum arată Ayan la doar 14 ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter