Top cerinţe ciudate la job. Tu ce ai face dacă şeful ţi-ar cere asta?

De Diana Zagrean, pe

O tânără din Hunedoara şi-a dat demisia după ce a fost pusă de şeful ei să dea ture la clădirea în care lucrau. El ar fi motivat că tânăra stătea degeaba şi că sarcina bizară i-a oferit o justificare a salariului. Iată şi alte cerinţe ciudate la job. Tu ce ai face dacă şeful ţi-ar cere asta?

Şefa i-a cerut un rinichi, apoi a concediat-o

Deborah Stevens, de 47 de ani din Florida a suferit nespus din pricina şefei ei. Cele două femei se înţelegeau bine şi când Deborah a decis să se mute în alt oraş, a trecut în vizită pe la fosta ei şefă înainte de a pleca. Aceasta i-a dezvăluit că este foarte bolnavă şi că s-ar putea să aibă nevoie de un transplant de rinichi. Deborah i-a urat succes şi i-a promis că este dispusă să o ajute, dacă va fi cazul.
După o vreme, Deborah s-a întors în Florida şi a găsit-o pe fosta ei şefă grav bolnavă. Aceasta i-a oferit vechea slujbă înapoi, iar Deborah s-a oferit să-i doneze un rinichi. Intervenţia a fost dificilă şi femeia s-a recuperat greu după extragerea organului.
Când a reuşit să se întoarcă din concediul medical, şefa ei se transformase într-un adevărat monstru. A hărţuit-o pe Deborah şi chiar i-a imputat faptul că se simţea mereu rău, deşi cauza era faptul că îi donase rinichiul ei sănătos. În ciuda faptului că îi datora viaţa, şefa ei a concediat-o pe femeie după un lung şir de probleme şi plângeri la resurse umane. Femeia a dat în judecată atât compania care a concediat-o pe nedrept, cât şi pe cea care îi datora viaţa.

Au cerut parola contului de Facebook

Această „modă” adună, din păcate, tot mai mulţi adepţi în lumea întreagă. Nemulţumiţi de faptul că unele persoane îşi selectează informaţiile publice pe reţelele de socializare, unii angajatori şi departamente de resurse umane au început să ceară parolele conturilor viitorilor angajaţi.
Adică nu numai că se uită prin informaţiile confidenţiale ale angajaţilor, dar cer acestora accesul la mesaje, fotografii de vacanţă şi altele.
În plus, unii angajaţi din firme mari din Statele Unite, Germania sau chiar Japonia sunt obligaţi de angajatori să adauge în lista de prieteni de pe Facebook membrii departamentului de Resurse Umane şi chiar unii dintre şefi.

I-a cerut sex în trei cu fiica ei

Unul dintre cele mai scandaloase procese de hărţuire sexuală a fost cel în care acuzatul, şeful femeii care a depus plângerea, i-a cerut acesteia o partidă de sex în trei, alături de fiica ei.
Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public din cauza procesului încă pe rol, a declarat că şeful ei o hărţuia de mai mulţi ani şi că s-a decis să-l dea în judecată abia când acesta i-a cerut să o aducă şi pe fiica ei, pentru ca amândouă să îl satisfacă.
Procesele de hărţuire sexuală sunt multe şi majoritatea conţin acuzaţii grave de încălcare a intimităţii şi a relaţiei profesionale, dar astfel de cazuri sunt extreme chiar şi pentru avocaţi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter