Loredana Groza a vorbit despre trauma de a fi hărțuită de profesori în liceu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 septembrie 2020, 17:20

Într-un interviu la Sinteza Zilei, Loredana Groza a vorbit despre cum a fost ea hărțuită la școală de profesori și ce impact a avut acest lucru asupra ei.

Dezvăluirile artistei, care este jurată la X-Factor, vin în lumina filmulețului recent în care o copilă este bătută de alte fete de vârsta ei, care a făcut înconjurul internetului, uimind pe toată lumea prin violența fățișă a atacatoarelor.

„Cu toții, la un moment dat, în copilăria noastră, am avut momente de genul ăsta”, a zis Loredana, potrivit Click, citat de Libertatea. „Chiar dacă acum ele sunt mai violente și mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranță lumea s-a schimbat și toleranța noastră a devenit intoleranță. Pentru mine este o durere imensă să știu că sunt atâția copii care suferă, care nu pot să vorbească de teamă și în continuare societatea, părinții, profesorii, nu fac nimic pentru asta”.

Ea și-a amintit de perioada în care profesorii ei au început să o trateze urât odată cu aparițiile ei televizate, când cânta pe marile scene ale României: „Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea «hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare». Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta îți dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentan, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter