Mihail: „Succesul este un bonus care vine după multă muncă asiduă”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 02 ianuarie 2019, 10:32
Mihail este bărbatul lunii în UNICA din ianuarie și una dintre cele mai sensibile apariții de pe scena muzicii românești. Artistul ne-a vorbit despre carieră, despre experiențele căpătate de-a lungul timpului, despre succes, dar și despre lucruri neștiute de fani.

Pentru Mihail, muzica este unicul lucru care îl ajută să fie prezent și să îmbrățișeze viața

Mihail

Te consideri un artist de succes?

Oarecum. De obicei succesul este foarte relativ și este o chestie destul de iluzorie, dar mă bucur pentru experiența pe care am căpătat-o de-a lungul acestor ani. Tot ce contează pentru mine este experiența și actul în sine de a face muzică, asta e plăcerea mea. Succesul e un bonus care vine cu multă muncă asiduă!

Unde îți găsești inspirația

În tot…peste tot. Inspirația e ca și cum ai respira – respiri, dar de multe ori nu suntem conștienți că respirăm și simți actul de respirație când urci un munte și în vârf inspiri și expiri… și abia atunci realizezi cât e de fain aerul și cât e de faină pauza de a respira. Cam așa și cu inspirația, dacă ești atent și o auzi, o accesezi in a way.

Cum a fost pentru tine experiența de la „The Voice”, din Italia?

A fost la fel ca experiența de la Vocea României de aici. Am fost invitat de italieni ca oaspete în finală. A fost o experiență frumoasă, am fost foarte bine întâlniți. Al Bano era de față, dar nu m-am uitat la el. Părinții mei sunt fani… A fost o experiență nu neapărat lejeră, dar frumoasă!

Urmărește întreg interviul în video de mai sus!

 

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter