Maria Păuna: Madonna este modelul meu în viaţă. E o femeie puternică

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:24

Cunoscutul make up artist Maria Păuna, recent premiată ca cel mai bun make up artist al anului chiar din mâinile Ginei Brooke, cea ce se ocupă de machiajul Madonnei, ne-a povestit despre viaţa ei, pasiunea pentru make up, Intraceuticals şi academia de make up.
„Intraceuticals m-a descoperit pe mine, datorită faptului ca modelul meu feminin în viaţă este Madonna”, a declarat Maria Păuna.
Sunt fan al ei de mult timp, cel mai mult la ea îmi place ca ştie să se redescopere de la an la an, pentru a ramâne în frunte.
„Madonna este cel mai bun PR al ei şi indiferent câtă forţă nouă apare pe piaţă, ea este întotdeauna pe primul loc. Este un exemplu absolut fantastic”.
Întrebată de ce şi-a ales acest model de femeie puternică, Maria Păuna a răspuns că ori de câte ori are probleme în viaţă, preferă să se inspire din femeile de succes, cum ar fi Madonna sau Coco Chanel.
Săptămâna trecută, Maria Păuna a devenit şi ambasador Intraceuticals, la gala la care însăşi Gina Brooke a premiat-o.
„Ca ambasador Intraceuticals continui munca pe care am facut-o pana acum. E un premiu pe care l-am primit cu plăcere, ma onorează. În momentul in care primesti astfel de premii, nu conştientizezi decât un lucru, ca trebuie sa ramai acolo. Cel mai greu este sa ramai in frunte, nu sa ajungi acolo”, a spus make up artistul.
Citeşte şi Maria Păuna, make up artist-ul anului. A fost premiată de Gina Brooke!
Maria Păuna: Madonna este modelul meu în viaţă. E o femeie puternică

Broşura cu 10 trucuri de make up gratis

„În 2009 am început sa scriu si sa fac poze pentru o carte de makeup pentru ca în Romania toata lumea se ridică să critice şi mai putin să educe.
Mulţi dintre colegii mei s-au axat pe alte domenii şi partea educaţională se pare că mi-a rămas mie. Mie imi place mai mult să educ la academie, să ţin cursuri, coaching, decât să stau în studio”, a mai spus Maria Păuna.
Broşura „Top 10 secrete in make-up” este un rezumat al primei carti si am vrut să dau primele 10 tips-uri, cele mai importante, alaturi de povestile de succes ale vedetelor din Romania, care au legatură cu domeniul frumuseţii.
„Tot ce trebuie să facă femeile pentru a o obţine este să intre pe pagina mea de Facebook, să lase adresa de email, iar când broşura se va lansa, ea va putea fi descărcată de pe blog gratuit”.
Citeşte mai departe şi află toate detaliile despre academia de make up şi viaţa personală a artistului Maria Păuna, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter