Interviu exclusiv Dragoş Săvulescu: Să fii îndrăgostit e un sentiment extraordinar, care se trăiește extrem de rar

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:23

A plecat din acţionariatul clubului Dinamo şi s-ar putea să se lanseze în lumea filmului, după ce a fost cu Mădălina Ghenea. Nu are iubită, dar conduce o maşină puternică şi caută multe lucruri, de la iubire adevărată, la provocări şi experienţe de viaţă. Află mai multe despre unul dintre cei mai râvniţi milionari din România, într-un interviu exclusiv Unica.ro.
1. Dragoş, eşti cunoscut ca „om de afaceri”. Ce poţi să ne spui despre lansarea ta în business? Cu ce fel de afaceri ai început să faci bani în România?
E adevărat, e o titulatură destul de comună, în special în România. Şi, totodată, destul de perimată, din cauza unora care, deși au făcut bani, prin atitudine și abordare a vieții au ”reușit” să se depărteze de la imaginea de businessman așa cum este percepută în Occident. Probabil asta e și motivul pentru care presa îi denumește foarte des și evident – cu mult sarcasm – ”afaceriști”.
Lansarea mea in business? E o poveste lungă, dar o să rezum. S-a întâmplat de la o vârstă foarte fragedă, prin clasa a XII-a, când printr-o conjunctură, am reusit să vând casa profesoarei mele de biologie. Aveam ceva talent, fler, dar și noroc. A urmat, bineînțeles, specializarea mea în domeniul imobiliar. Asta a fost și a rămas mult timp domeniul principal al activității mele.
2. Cum te-ai simţit când ai făcut primul milion de euro?
Ştii, se spune că oamenii de afaceri evită să vorbească despre cum au făcut primul milion..Nu e cazul meu, pentru că nu am avut activități ilegale sau imorale. Am muncit mult și, crede-mă, am luat-o de la zero. În timp ce alții de vârsta mea doar se distrau, eu eram în paralel student la 2 facultăți și totodată, zilnic, la birou.
Nu a fost ușor, dar probabil că a meritat. A face primul milion se poate asimila cu ideea că ai pătruns într-o altă clasă socială; si cred că așa este. E un sentiment greu de descris. Cred că e un amalgam de satisfacție, bucurie, încredere in propriile forțe și în viitor. Iar prezența acestui sentiment atunci când ești foarte tânăr este determinantă pentru întreaga evoluție și întreaga viață.
Interviu exclusiv Dragoş Săvulescu: Să fii îndrăgostit e un sentiment extraordinar, care se trăiește extrem de rar
3. De ce ai decis să pleci de la Dinamo şi care au fost factorii care ţi-au influenţat această decizie?
Pentru mine, Dinamo a însemnat atât o provocare, cât și o pasiune. Am fost implicat 8 ani ca acționar și 1 an și jumătate ca Președinte delegat. După acel an și jumatate, am constatat însă că nu duc viața pe care mi-o doresc.
Nu eram mulțumit de activitatea de zi cu zi, iar cu majoritatea oamenilor din mediul respectiv nu rezonam nici cultural și nici moral. În afară de asta, nu doream să mă adaptez unor modalități de rezolvare a problemelor neconforme cu principiile mele de viață. Iar, dacă aș fi făcut-o, satisfacția personală ar fi fost zero.
În afară de asta, s-a concretizat oportunitatea unui altfel de drum în viață, incompatibil cu fotbalul. Va veni momentul să detaliez. Nu puteam continua pe două căi complet diferite.
4. Ce maşină conduci? Eşti pasionat de domeniul auto?
Am fost mulți ani pasionat de mașini. Mai sunt încă, dar nu la aceeași intensitate. Conduc mașini interesante. Ca și curiozitate, ultima mașină, pe care mi-am achiziționat-o recent este un Mercedes clasa G. Este o mașină foarte masculină și foarte puternică.
5. După Mădălina Ghenea şi Andy Garcia cochetezi cu lumea filmului? Am înţeles că ai nişte planuri în domeniu. Poţi să ne spui câte ceva despre ele?
Ha, ha.. acum mă forțezi să anticipez. Da, e adevărat, există o legătură cu lumea filmului. Am văzut că presa a dezvăluit recent câteva lucruri despre care vom mai discuta curând.
Despre planuri, nu îmi place să vorbesc, prefer să apară chestiuni concrete. Tot ce pot spune acum este că ambițiile sunt foarte mari și că probabil vor apărea lucruri interesante, la care puțini se așteaptă.
Citeşte mai departe şi află despre planurile de viitor ale lui Dragoş Săvulescu, viaţa lui personală şi dacă are iubită, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter