Elton John a anunțat că se retrage din muzică

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 ianuarie 2018, 15:31
Elton John a anunțat astăzi că se retrage din muzică, după 50 de ani petrecuți pe scenă, iar ultimul său spectacol, intitulat The Million Dollar Piano va avea loc pe  19 mai 2018, în Las Vegas, punctând cu această ocazie cel de-al 200-lea show din cariera sa artistică.

Retragerea sa a fost, oarecum, una planificată cu ceva timp în urmă, artistul declarând în 2012 pentru BBC că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia sa, în special cu băieții săi: „Voi continua să lucrez până când Zuchary va merge la școală pentru că vreau să-l duc și să-l iau de la școală. Nu vreau să ratez această parte din copilăria sa.” În plus, o altă posibilă cauză a retragerii sale, conform The Mirror, ar fi faptul că își dorește să aibă mai multă grijă de sănătatea sa, având în vedere că anul trecut Elton John a stat 12 zile internat la terapie intensivă ca urmare a unei infecții puternice contactată în timpul unui turneu în America de Sud.

Elton John

Elton John, pe numele său real, Reginald Kenneth Dwight va împlini anul acesta, pe 25 martie, vârsta de 71 de ani. Este căsătorit cu David Furnish din 2014, după o relație de lungă durată, și este tatăl a doi băieți: Zachary, în vârstă de 7 ani, și Elijah, în vârstă de 5 ani, ambii născuți cu aceași mamă surogat.

De-a lungul carierei sale, pianistul și compozitorul, Elton John, a vândut peste 300 de milioane de albume fapt ce l-a clasat în topul celor mai bine plătiți artiști din lume și a avut peste 50 de melodii în Top 40, șapte albume consecutive pe locul 1 în topurile din Statele Unite și a câștigat cinci premii Grammy . De asemenea, artistul s-a făcut remarcat și grație implicării sale în lupta contra HIV/SIDA începută în anul 1980 și continuată cu înființarea Fundației Elton John anti-SIDA.

Citește și – Probleme grave de sănătate. Celine Dion și-a anulat toate concertele

Citește și – În tinereţe, Elton John a fost căsătorit cu o femeie! Cine este fosta nevastă

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter