Pentru un concediu liniştit…

De Revista Unica, pe

Ştim că nu există reţeta perfectă, dar te-ar putea ajuta să ţii cont de câteva sfaturi: gândeşte-te înainte la ce fel de vacanţă ar fi cel mai potrivită pentru tine în acest moment al vieţii şi lasă totul ordonat la birou.
Pentru a nu pleca în concediu cu gândul la sarcinile nerezolvate, cel mai bine este să ne alegem cu grijă perioada, în funcţie de proiectele aflate în desfăşurare şi să ne informăm colegii care pot oferi sprijin în absenţa noastră. Sfatul Laurei Chilom, consultant eJobs este să faci ordine în dosare şi în sarcini şi să le clasezi  în ordinea priorităţii acestora. “În funcţie de deadline-urile proiectelor putem stabili exact concediul. Odată stabilit, acesta trebuie anunţat concret  şi nu uita să programezi un mesaj electronic care anunţă perioada, precum şi datele de contact ale colegilor ce se vor ocupa de activităţile tale. Doar programând cu grijă şi alocând atenţie priorităţilor de serviciu, poţi beneficia de un concediu relaxant”.

În ceea ce priveşte tipul de vacanţă, ai vrea câteva zile “active” sau mai degrabă “pasive”? Cu multe excursii sau cu multe ore de relaxare pe plajă? Pentru a lua o decizie informată şi pentru a te întorce din vacanţă  ca un “om nou”, află ce  te sfătuieşte şi psihoterapeutul Carmen Moldoveanu, doar în numărul de august al revistei Unica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter