Ce culori să porţi la locul de muncă

De Diana Zagrean, pe

Unii angajatori impun un anumit stil vestimentar la locul de muncă. Dacă nu lcurezi în uniformă şi stilul office simplu ţi se pare plictisitor, iată ce poţi să încerci. Vezi ce culori să porţi la locul de muncă, pentru o ţinută care iese din tipare, fără să fie nepotrivită.
 

Poartă maro la birou pentru mai mult profesionalism

Maro este o culoare neutră, dar caldă, care inspiră profesionalism şi seriozitqate, fără să dea impresia de rigiditate.
Ce culori să porţi la locul de muncă
Alături de bijuteriile potrivite, o ţinută office cu accente maro poate face diferenţa într-o şedinţă.
Dacă adaugi nişte pantofi cu toc, poţi obţine chiar note sexy, fără să exagerezi cu această latură.
Sursa foto: Shutterstock

Albastru navy

Ce culori să porţi la locul de muncă
Albastrul intens poate scoate plictiseala din orice zi la birou. Deşi poate fi văzută ca o culoare lipsită de imaginaţie, clasică şi plictisitoare, albatrul intens inspiră multe senzaţii pozitive.
Dacă vrei să alungi depresia zilelor cu şedinţe interminabile şi şefi care vor să repsecţi termenul limită la secundă, poartă albastru navy.
Nuanţele marine conferă un aspect îngrijit, inspiră loialitate şi încredere.
Sursa foto: Shutterstock

Bej/Nude

Ce culori să porţi la locul de muncă
Dacă te-ai săturat de combinaţiile alb-negru şi navy blue, încearcă un compleu sau o rochie bej. Fiind vorba tot de tonuri calde şi neutre, nuanţele de bej merg foarte bine la birou, indiferent care este dress code-ul companiei la care lucrezi.
Pentru că nu este deloc o culoare agresivă, ţinuta bej inspiră încredere, eleganţă şi profesionalism. Poţi opta pentru o fustă cuminte bej, o pereche de pantofi nude, sau chiar o eşarfă din mătase.

Roşu

Ce culori să porţi la locul de muncă

Dacă eşti o fire mai rebelă şi nu vrei deloc să inspiri cuminţenie la locul de muncă, poţi opta pentru roşu. Alege materiale şi croieli decente, care să tempereze agresivitatea culorii.
O rochie roşie decoltată, sau asortată cu accesorii în ton este puţin cam mult pentru o simplă zi la birou. Dar o pereche de pantaloni roşii ¾, asortaţi la o bluză neagră şi pantofi stiletto negri formează o ţinută elegantă şi care va atrage toate privirile.
Sursa foto cover: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter