Sărbătorile şi somnul la birou

De Diana Zagrean, pe

Că vrem sau nu, trebuie să recunoaştem că se apropie Crăciunul şi cheful nostru de muncă se năruie cu fiecare zi care trece. De la începutul lunii mulţi dintre noi au început…
…numărătoarea inversă până la zilele în care vor sta acasă, în vacanţă, fără serviciu şi responsabilităţi, alături de cei dragi, de prieteni, adunaţi în jurul bradului ascultând colinde şi aşteptându-l pe Moş.
În concluzie, numai chef de munca nu ai în saptămânile dinaintea sărbătorilor şi a vacanţei.
Acesta poate este şi unul dintre principalele motive pentru care se întâmplă să nu fii atentă la serviciu, să îţi fugă mintea la cadouri sau chiar să aţipeşti în timp ce eşti la birou, lucrul deloc plăcut, cred, atunci când şeful te vede.
Cum poţi să scapi cu basma curată …. şi odihnită?
Iată câteva fraze care te pot scăpa de o posibilă muştruluială!
Of, mi-au spus cei de la banca se sânge că s-ar putea să intervină stări de somnolenţă… mi-au recomandat o zi de repaus la domiciliu.
Am citit un studiu în care era precizat faptul că un repaus de 10 minute la fiecare oră la lucru este cea mai bună pastilă revigorantă pentru creşterea productivităţii!
Aseară pe la ora 22:00 vecinului de deasupra i s-a spart o ţeavă de apă şi aproape toată noaptea am stat să strâng apa din casă. A fost cumplit, simt că-mi pică ochii
în gură!
Poţi chiar să-ţi distrezi şeful spunând ceva comic: Aţi auzit vreodată sunetul care vine din tastatură dacă pui urechea foarte aproape?
Somn uşor!
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter