Cum să te îmbraci la birou pe timp de caniculă

De Consuela Stratulat, pe

Alegerea hainelor potrivite pentru birou poate fi o adevărată provocare pe timp de caniculă: trebuie să arăți șic și să te protejezi cât mai mult de căldură. Costumele vaporoase și rochiile cămașă satisfac ambele nevoi, dar trebuie să ții cont și de alte aspecte când te îmbraci pentru serviciu.

Poartă cât mai puține straturi de haine. La peste 30 de grade Celsius, sacoul negru chiar nu își are rostul. Dacă, totuși, lucrezi într-un mediu în care costumul este obligatoriu, alege culorile deschise și materiale ușoare, precum bumbac sau in. Evită modelele care se mulează și optează pentru cele cu linii masculine, care curg lejer pe lângă corp.
Vara trebuie să renunți la nuanțele închise, care atrag căldura. Poți arăta ca o profesionistă și în alb, crem, camel, bleu sau alte nuanțe de vară. Dacă nu ești obligată să porți o anumită ținută la birou, topurile „cropuite” și fustele în aceeași culoare sunt cea mai potrivită alegere.
Dacă nu ai făcut-o deja, renunță la dresuri. În niciun caz nu le purta cu sandale.  Chiar dacă te simți comod în pantaloni, rochiile și fustele sunt aliatul tău în timpul verii. Sunt extrem de feminine și, dacă le porți, eviți să simți că te topești sub soare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter