6 lucruri sexy pe care să le iei cu tine în vacanţă

De Mia, pe

Trebuie să îţi faci bagajul pentru că în sfârşit pleci în vacanţa mult aşteptată cu iubitul. Ai pus cam tot ce crezi că ai avea nevoie, dar poate au mai rămas câteva semne de întrebare. Iată ce nu ar trebui să lipsească din bagajul tău:

Neglijeul

Înainte să plecaţi în vacanţă cumpără-ţi un neglijeu nou şi surprinde-l cu ţinuta sexy încă din prima noapte de concediu. Ţine cont şi de fanteziile lui sexuale preferate – ce îşi doreşte în pat, o prinţesă delicată? O femeie puternică? O femeie care ştie ce îi place în pat ? După caz, ia-ţi un neglijeu uni, alb, negru sau roşu.

Costumul de baie

Având în vedere că este vară, iar cei mai mulţi oameni îşi fac vacanţele la mare, nu uita costumul de baie acasă – însă ia-l şi pe cel sexy, pe care, chiar dacă nu îndrăzneşti să-l porţi pe plajă, de faţă cu toată lumea, măcar oferă-i iubitului tău un mic show de senzaţie, pe care să-l ţină minte toată vacanţa.

Rochia specială

Măcar o dată pe concediu trebuie să mergeţi într-un local special, la o cină romantică. Trebuie să fii pregătită şi pentru această ocazie, aşa că nu uita acea rochie pe care tu o adori, dar o porţi atât de rar încât el a uitat cu totul de existenţa ei (în cazul în care nu îţi permiţi una nouă). Fă-ţi o apariţie de excepţie.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter