Alexandra Stan, premiată pentru cariera internațională. A arătat ca o prințesă la eveniment

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 04 iulie 2018, 16:38
Alexandra Stan a fost premiată pentru cariera internațională de succes în cadrul evenimentului Beirut International Awards Festivals din Liban. Artista a arătat ca o adevărată prințesă.

Beirut International Awards Festivals este un eveniment în cadrul căruia sunt sărbătorite muzica, serviciile umanitare, cultura şi arta în general, susținut de prim ministrul Libanului, Saad Hariri. Anul acesta au participat la festival numerose personalități din țările arabe, precum și artiști internaționali, printre care și artista româncă Alexandra Stan, scrie adevărul.ro.

Înainte de a urca pe scenă pentru a-și primi premiul pentru cariera de succes, constănțeanca a susținut un concert în deschiderea evenimentului.

@cristinasavulescu_official

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Alexandra Stan (29 de ani) și-a făcut apariția la petrecerea BIAF (Beirut International Awards Festivals ) într-o rochie din voal roz, cu textură fronsată și volume suprapuse, supradimensionate. Artista a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii înainte de eveniment, accesorizându-și ținuta cu un trandafir de aceeași culoare.

Waiting for my

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

You smell like roses

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

„Încă în acest basm” a transmis ea fanilor, chiar de pe covorul roșu.

Still in this fairytale @omradesign @ankstaruiala #redcarpet

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Pe lângă această dovadă de recunoaștere internațională, ultimul single al Alexandrei Stan, „Miami“, pe care îl cântă alaturi de Manuel Riva, se află pe primul loc în topul Media Forest din România şi în top 10 Billboard Dance Chart. Piesa are pe platforma de Youtube peste 5 milioane de vizualizări.

Alexandra Stan s-a făcut remarcată pe piața muzicală din România în 2009, cu single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)”, care a urcat imediat în topul radiourilor. Următorul single,  „Mr. Saxobeat” a devenit un hit internațional, ajungând în top 5 în peste 20 de țări. În 2012 piesa „Lemonade” a înregistrat aproape 47.000.000 vizualizări pe Youtube în mai puțin de 10 luni.

Citește și: 

Julia Roberts și-a deschis cont de Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri emoționante: “Au crezut că am murit la naştere”

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter