Ce face acum Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan. Impresarul a agresat-o fizic pe artistă în 2013

De Unica.ro, pe

Alexandra Stan (32 de ani) a fost agresată de fostul ei impresar, Marcel Prodan, în iunie 2013. „Managerul meu m-a bătut până m-a băgat în spital”, mărturisea cântăreața atunci.

Ce face acum Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan. Impresarul a agresat-o fizic pe artistă în 2013

După ce a devenit tată, Marcel Prodan a fondat un ONG menit să ajute copiii care suferă de tulburări din spectrul autist. Fiul managerului ar avea autism, potrivit Spynews.

„Ideea acestei fundații a venit în urma faptului că sunt și eu, la rândul meu, părinte al unui băiețel de 6 ani și empatizez cu necesitățile altor părinți. Acești oameni merită ca, copiii lor să aibă șansa unei dezvoltări comportamentale cât mai aproape de normalitate. Cu gândul la copii, și din dorința de a crea un mediu eficient și profesionist, care să-i poată ajuta în lupta cu neprevăzutul, am decis să înființez această fundație non-profit. Fiecare dintre noi are astfel oportunitatea de a da înapoi o fărâmă de bine comunității din care face parte”, declara Marcel Prodan în 2014.

Fundația Marcel Prodan și-a început activitatea în primăvara anului 2014 și oferă servicii gratuite de terapie și evaluare comportamentală și ședințe de socializare pe categorii de vârstă, sub îndrumarea psihologului clinician Ciubotaru Cristina și terapeutelor ABA (Applied behavior analysis/Analiză comportamentală aplicată) Zaharia Diana Larisa și Simion Iuliana.

Citește și:

Alexandra Stan a fost înșelată de Dorian Popa. Artistul a fost primul ei iubit

Alexandra Stan, noi detalii despre momentul în care a fost agresată: „A fost crunt”

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

„M-a scos din mașină, mi-a dat picioare în spate, mi-a dat în rinichi și eu am un singur rinichi. Din cauza asta, de ieri nu am fost la toaletă deloc. Eu tot încercam să fug, nu mai puteam să stau să mă bată. A trecut o mașină de poliție înspre Constanța. Polițiștii ne-au văzut, au venit să ne legitimeze, m-au luat și m-au dus la spital”, mai declara Alexandra Stan în 2013.

Deși inițial a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare, Marcel nu și-a ispășit pedeapsa, procurorii DNA hotărând neînceperea urmăririi penale.

„Nu a primit pedeapsa pe care o merită. Nu este adevărat că eram împreună și că era violență domestică. La ora aia, nu era sancționată în România. Nu aveam ordin de protecție care să ne apere pe noi, victimele. A fost judecat ca un om care și-a bătut iubita, dar nu este adevărat”, a mai spus cântăreața în primăvara anului 2021, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Alexandra Stan spune că a avut două tentative de suicid înaintea agresiunii

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune. Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”, a declarat Alexandra Stan, în podcastul „Fain & Simplu”

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter