Alexandra Stan, despre boala autoimună de care suferă: „Am zis: «Ok, bun, eu nu fac cancer!»”

De Adelina Duinea, pe

Invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar (40 de ani), Alexandra Stan (32 de ani) a vorbit despre boala autoimună de care suferă, dar și despre momentul în care a știut că mariajul cu Emanuel Necatu (35 de ani) s-a încheiat.

Alexandra Stan, despre boala autoimună de care suferă: „Am zis: «Ok, bun, eu nu fac cancer!»”

Alexandra Stan suferă de Tiroidită Hashimoto, afecțiune în care sistemul imunitar atacă tiroida, glanda mică de la baza gâtului, situată sub „mărul lui Adam”. Glanda tiroidă face parte din sistemul endocrin, care produce hormoni meniți să coordoneze majoritatea funcțiilor organismului. Inflamația din Tiroidita Hashimoto, cunoscută și sub denumirea de tiroidită cronică limfocitară, determină frecvent hipotiroidism.

„Doctorul mi-a spus că depunerile pe care le aveam eu de calcitonină, care este un hormon, sunt foarte rare, că de obicei apar doar în cazul unui cancer. Am zis: «Ok, bun, eu nu fac cancer! În momentul ăsta tai tot ce e negativ și toxic în viața mea!»”, a povestit Alexandra Stan, în podcastul „Fain & Simplu”.

„Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.red.: în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu, mulți ani și mai ales la Survivor, aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni”, mai declara Alexandra în noiembrie 2021, în podcastul „Aproximativ Discuții”, găzduit de Gojira.

Alexandra și Emanuel s-au căsătorit în secret în primăvara anului trecut. Câteva luni mai târziu, în octombrie 2021, Alexandra a confirmat divorțul de Emanuel.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Știai că el a fost primul iubit al Alexandrei Stan? Este un celebru artist român

Alexandra Stan, noi detalii despre momentul în care a fost agresată: „A fost crunt”

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Când a știut că mariajul cu Emanuel s-a sfârșit?

„E clar, dacă sunt cu un om de 3 luni de zile și ne certăm ca nebunii zi de zi, încerc să mă schimb ca persoană și îmi reprim anumite instincte… De exemplu, am fost la filmările videoclipului unei piese și nu eram eu. Mi-era rușine să dansez, simțeam că fac ceva greșit, că sunt prea sexy, fără să fie el de față. Eram spălată pe creier”, a mai spus artista, în podcastul „Fain & Simplu”.

„La o anumită vârstă poate o să fiu penibilă dacă fac chestia asta. Nu vreau să o fac dintr-un motiv greșit, ca să atrag atenția sau energie sexuală de la bărbați. Trebuie să evoluez, dar nici să mă reprim. Sau zi de zi să ne certăm prin casă din tot felul de motive stupide, să ajung să mi se spună că e posibil să am cancer. Era clar că nu era ce trebuia, mai bine stau singură”, a continuat.

„Momentul în care mi-am dat seama că nu e ok cu el, asta era înainte să aflu de boală, a fost când ne-am întors de la Mănăstirea Nechit. (…) Când am ieșit pe ușa mănăstirii el a început să facă niște crize foarte nasoale. (…) Nu știu exact de ce avea nevoie. Avea și el niște probleme”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter