Alexandra Stan, întrebată de câte ori pe săptămână face dragoste. Ce a răspuns artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 14:16

Alexandra Stan (32 de ani) este una dintre cele mai sincere și dezinhibate artiste din România. Recent, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, solista a fost întrebată de câte ori pe săptămână face dragoste.

Alexandra Stan, întrebată de câte ori pe săptămână face dragoste. Ce a răspuns artista

„De minus 96… împărțit la 3… minus…”, a răspuns Alexandra Stan cu umor.

Cel mai recent, cântăreața a format un cuplu cu producătorul Alex Parker. Solista s-a căsătorit în secret în primăvara anului trecut. În toamna aceluiași an, Alexandra și soțul ei, Emanuel Necatu, au divorțat.

„Eu iubesc și bărbații și femeile. Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional”, povestea Alexandra Stan în martie 2021, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Și simt că energia asta sexuală, dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc. (…) Simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut”, mai spunea atunci.

„Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a completat.

La momentul difuzării interviului, Alexandra forma un cuplu cu Emanuel.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, despre conflictul cu Cătălin Măruță: „Atunci nu mă simțeam bine, aveam probleme de sănătate”

Alexandra Stan susține că artistele de succes sunt rezultatul bărbaților din viața lor. Cum a reacționat Delia

Alexandra Stan, la opt ani după scandalul cu Marcel Prodan: „Am fost uimită de câți oameni…”

De ce au divorțat Alexandra Stan și Emanuel Necatu?

„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de-asta m-am și îndrăgostit inițial de el. Nu eram prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații”, a declarat solista în podcastul „Aproximativ Discuții”, găzduit de Gojira.

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Alexandra a detaliat motivele divorțului de Emanuel.

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că, dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior”, a povestit Alexandra Stan.

„Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. (…) Sunt genul de persoană care acceptă orice la început, știind că nu e bine. La un moment dat, când simt că s-a depășit o limită, pun stop și nu mai pot să mă întorc”, a continuat.

„Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok. Ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a mai spus artista.

„Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie de mine, o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii. Ne-am mulțumit: «Băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție!». Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter