Alexandra Stan, revoltată din cauza unui mesaj primit pe rețelele de socializare: „Să-ți fie rușine!”

De Unica.ro, pe

Alexandra Stan a făcut public un mesaj primit pe rețelele de socializare de la un om de afaceri căsătorit, care i-a propus artistei să fie amanta lui. Totodată, artista i-a răspuns într-un mod extrem de dur.

Alexandra Stan le-a povestit fanilor săi că a fost abordată de un om de afaceri, care i-a propus să-i fie amantă. Furioasă, artista a făcut public mesajul admiratorului său.

Bună. Hai să începem cu dreptul. Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie unde am și garajul mașinilor. Pe scurt că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo. O zi bună, i-a scris afaceristul Alexandrei Stan. 

Ce mesaj a transmis Alexandra Stan

De asemenea, Alexandra Stan i-a răspuns bărbatului printr-un mesaj pe contul său de Instagram.

Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar dacă e, să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer, i-a transmis aceasta.

N-am mai primit niciodată o chestie de genul ăsta. Eu înțeleg, sunt sexy, mi se văd sfârcurile, una alta, îți place de mine, mă apreciezi. Băi, dar să și spui că ești un pic căsătorit, pe bune frate? Să zică mersi că nu am pus contul lui acolo să vadă nevastă-sa, că poate mă urmărește săraca femeie.

Cred că așa ar trebui să fac. Eu mă gândesc că taică-miu are telefon și mai stă pe Facebook și să-i scrie chestii de genul ăsta, poate mă și știu cu ea. (…) Nu înțeleg aia cu transportul. Adică, gen, omul are bani și e ok că e puțin căsătorit. Nu vreți să știți cât de tare m-am enervat, a mai completat artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter