100.000 de ore

De Unica.ro, pe

E doar un job. Da, te poţi uita la el şi aşa. Pierderile însă sunt mai mult ale tale decât ale companiei pentru care lucrezi. De ce? Pentru că ei îşi pot permite să aibă mai mulţi
angajaţi care să considere munca doar un loc în care vin deşi nu le face plăcere ceea ce fac. Pentru ei asta înseamnă o productivitate mai scăzută, în loc de unul au nevoie de mai mulţi care să producă aceleaşi rezultate. S-ar putea să nu îi coste chiar aşa de mult.

Pentru tine însă, înseamnă aproximativ 100.000 de ore din viaţa ta…Cam multe ca să îţi permiţi să le petreci într-o stare de nemulţumire. Suficient de multe încât să îţi afecteze chiar gradul de mulţumire faţă de ceea ce se întîmplă în general în viaţa ta.

Te-ai gândit cât de multă energie îţi consumi încercând să faci faţă frustrărilor legate de job? Cât de mult din această energie o pierzi într-o direcţie distructivă, în loc să o foloseşti făcând ceea ce îţi place, având satisfacţia rezultatelor tale, şi..culmea, având chiar recunoaşterea valorii tale.  Pentru că principala diferenţă între cei care au succes şi cei care nu au succes, este că pentru primii pare mai uşor.

Poate pentru că sunt într-un job care le face plăcere, care nu pare doar un job?   www.careeradvisor.roArticolul a fost redactat de Mădălina Uceanu – Career Coach, activă de peste 15 ani în domeniul recrutării.  

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter