Ce îşi doreşte cu adevărat de Sfântul Valentin în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe

Bărbatul Peşti şi-a făcut de mult timp planuri pentru Sfântul Valentin, în timp ce Capricornul va accepta să sărbătorească această zi doar de ragul tău. Vezi ce îşi doresc celelalte zodii de valentine’s Day.

Berbec

Berbecul se plictiseşte repede şi se simte deprimat când nu are ocazia să-şi exerseze talentele de cuceritor. Aşa că trebuie să profiţi de fiecare ocazie, inclusiv de Sfântul Valentin, ca să-i oferi o noutate, o provocare.  Dacă vrei să-i faci o surpriză, ai grijă ca totul să fie nou, de la look-ul tău până la locul unde veţi sărbători. Fă pe inabordabila şi misterioasa şi lasă-te (re)curerită de Berbecul tău.

Taur

Nu trebuie să te străduieşti prea mult ca să-i faci o surpriză. Nu se dă în vânt după noutate şi aventură: mai degrabă îi va face plăcere dacă îi pregăteşti o cină romantică acasă, cu mâncarea lui preferată, muzică bună, o conversaţie plăcută. Aceste mici plăceri ale vieţii îl vor cuceri mereu. Nu-l interesează pe el prea mult Sfântul Valentin, dar din moment ce primeşte mâncare bună şi o partidă de sex, nu va avea nimic de comentat.

Gemeni

Foloseşte această zi a iubirii măcar ca pretext ca să-i oferi ceva nou: imaginea ta într-o lenjerie nouă, un loc în care nu aţi mai fost, o fantezie pe care nu aţi încercat-o niciodată. Numai aşa reuşeşti să-l ţii lângă tine pe acest aventurier fără pereche.

Rac

Acest copil mare nu vrea decât să fie răsfăţat. Dacă vrei să-i faci o surpriză cu adevărat plăcută, pregăteşte-i o seară specială în care el să fie centrul atenţiei. Un masaj, o cină cu mâncarea lui preferată, pregăteşte-i exact lucrurile care ştii că îi fac plăcere, chiar dacă seara va fi identică cu cea de anul trecut. Nu se dă în vânt după noutăţi.
Vezi şi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter