Saturnia: Adriana Bahmuţeanu, tigaia magică şi ce reclame ar putea fi interzise de CNA în viitor

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Adriana Bahmuţeanu o fi mutat sau nu munţii din loc cu o tigaie, dar astrele ştiu mai bine.
Ştirea că o cunoscută reclamă la tigăi teflonate a fost interzisă a stârnit un val de mirare printre telespectatorii de toate vârstele.
Cum adică, au interzis reclama? Ce are? Nu e bună tigaia? Au descoperit ceva cancerigen? S-a termiant stocul?
Astfel de întrebări s-au tot plimbat pe reţelele de socializare, la piaţă şi în mijloacele de transport în comun.
Motivele pentru care reclama cu Adriana Bahmuţeanu ca protagonistă a fost interzisă de CNA au fost „exprimările agramate” şi „încălcarea legislaţiei audiovizualului în ceea ce priveşte informarea corectă a publicului”.
Cu alte cuvinte, Adriana Bahmuţeanu ar fi minţit poprul cu televizorul, pentru că o tigaie nu poate muta munţi din loc şi nu poate fi echivalată cu sănătatea unor copii.

Potrivit art. 5.1 din Codul de Practică în Publicitate, „Anunţatorul trebuie să fie în măsură să probeze veridicitatea datelor, descrierilor, afirmaţiilor, ilustrărilor şi testimonialelor folosite în continuare. Probele trebuie să fie actuale, relevante şi documentate”.
Adică ce spui în reclamă, trebuie să fie real şi uşor de demonstrat…de corect gramatical nu discutăm, pentru că este evident.
Supărată pe decizia CNA şi pe micşorarea direct proporţională a fondurilor din bancă (orice vedetă folosită în reclame este plătită bine pentru astfel de apariţii, ca şi actorii şi figuranţii), Adriana Bahmuţeanu a dat o replică dură, dar justă.
„”Să dovedească atunci și că Red Bull îți dă aripi. Sau cum Cosmote îți aduce toți prietenii acasă”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Paginademedia.ro.
Saturnia: Adriana Bahmuţeanu, tigaia magică şi ce reclame ar putea fi interzise de CNA în viitor
Cum al doilea spot publicitar pentru tigaia magică, cu Adriana Bahmuţeanu în rol principal, a intrat deja pe posturi, vedeta critică viziunea lipsită de înţelegere a creativităţii membrilor CNA: „De data aceasta ce o să mai zică? În spot eu spun că „fluturașii în stomac nu se simt de la prea mult amor, se simt de la mâncarea bună gătită în Dry Cooker,” O să mă pună să dovedesc asta?”
Citeşte şi Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre divorţul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader
Vezi pe pagina următoare ce alte reclame sunt în pericol să fie interzise, dacă CNA dă dovadă de exces de zel în cazul legislaţiei în publicitate.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter