Horoscopul verii: Ce ţi-au pregătit astrele în sezonul estival

De Unica.ro, pe

Chiar dacă nopţile sunt din ce în ce mai scurte, astrele continuă să se joace cu frâiele destinelor noastre. Ce ne prezic stelele pentru următoarele luni?
Berbec > Surprize din trecut

Sunteţi atât de preocupaţi de serviciu, în ciuda vremii de afară, încât, dacă sunteţi singuri, vă veţi găsi jumătatea tot la locul de muncă. În iunie, sentimentele frumoase îşi regăsesc locul în sufletul vostru. Dar aveţi grijă! Dragostea, banii şi relaţiile pot avea de suferit din 28 iulie până pe 9 septembrie. Aveţi tendinţa să exageraţi. Luna august poate aduce tensiuni în viaţa de cuplu, din cauza dezinteresului pe care îl manifestaţi. Astrele nu vă recomandă să călătoriţi vara aceasta, căci sunteţi predispuşi la mici accidente şi conflicte cu autorităţile. Lăsaţi călătoriile pentru la toamnă! Surpriza verii poate fi reîntâlnirea unei persoane dragi, pe care o ştiţi de multă vreme.

Taur > Atenţie la neatenţie!

Începutul verii vă găseşte mai ataşaţi de familie, mai calmi. Dar la sfârşitul lui iulie, când credeaţi că totul e perfect în plan sentimental, ar putea apărea probleme. Orice neînţelegere cu partenerul trebuie rezolvată paşnic sau amânată până în septembrie. Multă prudenţă! Aceasta este comanda astrelor pentru voi. Atenţie la orice document semnat, căci există riscul de fi înşelaţi, de a pierde mulţi bani! În august sunteţi dispuşi să riscaţi, sunteţi în formă şi aveţi posibilitatea de a câştiga mult. Renunţaţi la ideile trăsnite şi bucuraţi-vă de soare în mijlocul celor dragi!

Gemeni > Fiţi mai calmi!

Toate relele vi se trag din cauza nervilor. Sunteţi mai agitaţi ca de obicei şi asta nu vă ajută. Calmaţi-vă! E vară! Aveţi ocazia să întâlniţi persoane vesele, care vă pot schimba viaţa. Unii dintre cei căsătoriţi ar putea începe chiar o aventură extraconjugală în secret. La sfârşitul lui iulie însă, ar fi bine să fiţi înţelegător cu membrii familiei. Nu vă aventuraţi în afaceri riscante! Banii îi veţi obţine de la partenerul de viaţă sau din colaborări.

Rac > Viaţa este frumoasă!

Aveţi atâta energie, încât aproape că nu aveţi timp să o consumaţi. E o vară plină de evenimente, în care visele pot deveni realitate. Numai că nu trebuie să le spuneţi tuturor planurile voastre. În iunie şi iulie veţi fi mai ataşaţi de prietenii de gen masculin. În iunie puteţi obţine venituri mari, care vă permit să achiziţionaţi obiecte de lux. Abţineţi-vă însă de la cheltuieli! Chiar şi relaţiile sentimentale pot duce la pierderi financiare. Până în septembrie aveţi tendinţa de a fi mai autoritari, mai încăpăţânaţi, mai pesimişti şi mai leneşi. Din această cauză, veţi putea pierde sume substanţiale. Călătoriţi mult în interes de serviciu şi vă avantajează studiile în domenii artistice.

Leu > Daţi undă verde distracţiei!

Nu e păcat să petreceţi atât de mult timp la serviciu când toată lumea se relaxează? Pe 27 iulie, relaţiile sentimentale şi aspectul financiar al vieţii vor avea de suferit din această cauză. S-ar putea chiar să vă separaţi temporar de persoana iubită. De pe 8 august, totul reintră în normal. E posibil chiar să vă reîndrăgostiţi de fiinţa dragă sau să vă găsiţi jumătatea. De bani nu veţi duce lipsă, aşa că veţi şti şi cum să-i cheltuiţi în mod util. E adevărat că în iunie şi iulie se întrevăd oportunităţi remarcabile la serviciu, dar aveţi nevoie şi de o pauză. Luna august este favorabilă ieşirilor cu prietenii şi drumeţiilor lungi. 

Fecioara > E vremea schimbărilor!

Romantism şi vervă. Acestea sunt cuvintele-cheie ce caracterizează vara Fecioarelor. Pentru unii, logodna sau căsătoria ar putea fi punctul culminant. Nu este exclus ca o relaţie de prietenie să se transforme în relaţie sentimentală. Începând cu 27 iulie însă, vă veţi retrage din viaţa socială. Aveţi nevoie de timp pentru voi înşivă. Acum se vor produce schimbări radicale în viaţa voastră: ruperea unei relaţii, o aventură extraconjugală, venituri neaşteptate. Nu încercaţi să grăbiţi lucrurile sau să luaţi decizii definitive! Banii vor veni pe măsura muncii depuse. Luna august e cea mai bună din an, din punct de vedere profesional.

Balanţa > Nu întindeţi coarda!

Sunteţi înclinaţi să vă supraestimaţi. Afaceri, educaţie, idei noi, călătorii, le vreţi pe toate… deodată dacă se poate. Luaţi-o mai uşor! Banii şi dragostea vă pot crea probleme după 27 iulie. Sunt posibile rupturi sentimentale şi pierderi financiare. Din 9 august, v-aţi putea reveni, numai dacă aveţi grijă de sănă-tate. Relaţiile cu prietenii sunt destul de dificile, în special cu amicele, până la jumătatea lui septembrie. Se întrevăd totuşi călătorii în interes de serviciu, menite parcă să vă scoată din starea de tensiune.

Scorpion > Noroc la bani

În a doua parte a lunii iulie, relaţiile cu prietenii sunt deosebit de bune. E posibil ca o simplă prietenie să devină iubire pătimaşă. Atenţie însă! La sfârşitul lunii, situaţia se complică. Relaţiile se răcesc brusc din cauza geloziilor şi a invidiilor nejustificate. Poate că de vină e interesul vostru exagerat pentru promovare. Fiţi foarte atenţi în august şi în prima parte a lui septembrie, când riscaţi să fiţi implicaţi în scandaluri, să fiţi dezamăgiţi în plan profesional. Dar se ştie că cine nu are noroc în dragoste, are noroc la bani. Puteţi face investiţii profitabile pe termen lung.

Săgetător > Plimbaţi-vă mult!

Vara aceasta sunteţi înclinaţi spre frumos. Vă relaxează peisajul rural, grădinăritul. În iunie şi iulie, aveţi parte de romantism şi devotament în cuplu, dar simţiţi dorinţa de împrospătare a relaţiei. Cei singuri îşi vor găsi perechea, iar noua relaţie le va aduce mult noroc. Sunteţi foarte energici şi la locul de muncă sunteţi în stare să mutaţi munţii din loc. La mijlocul lui iulie, veţi culege şi roadele efortului depus. Se întrevede un succes profesional, o promovare. Faceţi cheltuieli cam exagerate şi e posibil să apară discuţii în familie. Atenţie la începutul lui august, căci invidia altora ar putea declanşa un scandal! Călătoriţi, plimbaţi-vă, căci astfel veţi avea ocazia să cunoaşteţi persoane influente.
Capricorn > Voluntariatul ar putea fi o soluţie

Este foarte important ca în această vară să găseşti o cale de mijloc între interesele tale şi interesele celor din jur. Ai grijă la acţiunile pe care le faci şi nu uita deviza: „Bine faci, bine găseşti!”. Apropo de asta, nu ar strica să faci puţin voluntariat, dacă ţi se dă ocazia, pentru că eşti persoana potrivită. ştii să te apropii de oameni, le ghiceşti nevoile şi le oferi sprijinul tău.

Vărsător > Sunteţi prea capricioşi!

Începutul verii e plin de iubire. Totuşi, de la sfârşitul lui iulie, până la jumătatea lui septembrie, e posibil ca pasiunea şi romantismul să scadă simţitor. E momentul să apelaţi la amintirile frumoase cu persoana iubită şi să faceţi totul pentru a păstra armonia. Celibatarii îşi vor găsi perechea, care le va oferi dragoste şi bucurie. În august, dorinţa de aventură vă va suprinde plăcut partenerul. De la sfârşitul lui iunie până în noiembrie, fiţi atenţi la bani! Riscaţi pierderi mari!

Pesti > Sunteţi adorabili!

De la jumătatea lui iunie până la jumătatea lui iulie, problemele de comunicare vă dau bătăi de cap. Evitaţi certurile şi amânaţi hotărârile definitive! În a doua jumătate a lunii iulie, aveţi parte de mult romantism şi de pasiune în căsnicie. Dar, sfârşitul lunii aduce o uşoară răcire a relaţiei şi probleme de cuplu. Luna august vă dă energie, curaj şi devotament faţă de familie. Atenţie la statutul profesional! Se pot produce răsturnări de situaţie care să vă afecteze negativ. Din fericire, relaţiile cu superiorii şi  colegii sunt excelente. Bazaţi-vă pe intuiţie şi recompensele materiale nu vor întârzia să apară. Faceţi-vă timp pentru distracţie! Sunteţi în centrul atenţiei, oamenii din jur vă adoră şi iubesc atitudinea voastră pozitivă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter