Horoscop: în ce relaţii e cu fostele iubite în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Berbecul rămâne în relaţii bune cu fostele iubite, pe când Capricornul poate fi răutăcios şi sarcastic cu ele. Vezi cum se înţelege iubitul tău cu fostele prietene!

Berbec

Berbecul este o fire care uită şi iartă foarte uşor, aşa că poate să rămână în relaţii bune cu fostele prietene, oricât de urâtă ar fi fost despărţirea. Ba chiar e posibil ca una din prietenele lui bune să fie o fostă iubită. Însă nu trebuie să-ţi faci griji pentru că nu e genul care să trăiască în trecut şi nu îi place să reia relaţiile încheiate.

Taur

Este cam nesigur pe el, gelos, certăreţ şi foarte răutăcios când vrea. Relaţiile lui se termină urât şi nu prea sunt şanse ca o fostă iubită să-l mai vrea prin preajma ei. Dacă ar fi după el, nu l-ar deranja să rămână în relaţii bune cu ele, numai că e atât de crud şi rău când se desparte de cineva, încât clar nu mai vrei să-l vezi după aia.

Gemeni

Sociabil şi vorbăreţ, poate să intre pe sub piele oricui, inclusiv a fostelor iubite, dar numai dacă are un interes precis. Nu rămâne în relaţii bune cu o fostă decât dacă ea îl poate ajuta cumva în carieră sau în viaţa socială. Altfel, preferă să dea uitării trecutul şi chiar dacă are o fostă pe lângă el, nu e cazul să-ţi faci griji pentru că nu îi place ciorba reîncălzită.

Rac

Racului îi ia mult până să capete încredere în cineva şi când se îmtâmplă nu renunţă uşor la acea relaţie, chiar dacă ea se transformă din iubire în prietenie. Rămâne în relaţii foarte bune cu fostele prietene cu condiţia ca ele să nu-i fi trădat încrederea. Uneori se agaţă de trecut şi este posibil să ajungă din nou în braţele unei foste iubiri dacă cea actuală nu îi oferă ceea ce îşi doreşte.

Leu

Orogliosul Leu nu rămâne prieten cu o fostă iubită decât dacă el a fost cel care a rupt relaţia. Altfel, dacă o femeie îl părăseşte pe el, „regele junglei”, e atât de rănit în amorul propriu încât nu mai vrea să o vadă vreodată. La fel se întâmplă dacă fosta l-a înşelat sau a reuşit în cine ştie ce fel să-i rănească orgoliul nemăsurat. În general, nu se întoarce la fostele iubitele, doar sunt atâtea alte femei din care ar putea alege.

Fecioară

Aparent serios şi calculat, nativul din Fecioară devine un mic monstru când îl calci pe coadă şi poartă pică toată viaţa celor care l-au spărat chiar şi cu ceva banal. Ce să mai spunem de o fostă prietenă… din moment ce s-au despărţit, e clar că ceva rău s-a întâmpla între ei, iar Fecioara nu iartp şi nu uită nimic. Nu poate fi niciodată prieten cu o fostă iubită, chiar dacă trebuie, de dragul aparenţelor să se comporte frumos cu ea.

Balanţă

Dacă ar fi după el, nu l-ar deranja să rămână în relaţii bune cu fostele iubite. Problema e că nu prea vor ele. Nativul din Balanţă are tendinţa să dramatizeze şi să facă din ţânţar armăsar, aşa că despărţirile lui sunt foarte urâte. Spune cuvinte grele pe care nici el nu le crede, doar ca să se răzbune pentru suferinţe lui. Şi ce femeie ar vrea să rămână prietenă cu un bărbat care a jignit-o?

Scorpion

Este prietenos cu toată lumea, iar fostele iubite nu fac excepţie. Dacă e nevoit să păstreze legătura cu o fostă iubită se poartă cu ea atât de frumos încât îţi cam dă de bănuit. De fapt, această prietenie aparentă e modul lui de a-i arăta fostei că nu-i pasă de ea, că despărţirea nu l-a afectat, că în prezent e fericit. Oricum, el preferă să nu ţină legătura cu femeile din trecutul lui, dacă nu există vreun motiv serios, profesional sau de altă natură.

Săgetător

Flirtează atât cu foste iubite cât şi cu femei necunoscute, fără discriminări. Nu e genul care să remână îndrăgostit de o femeie care l-a părăsit, dar îi place să se distreze cu oricine,  iar pe foste le cunoaşte bine şi dacă vrea, ştie cum să le cucerească din nou. Dacă eşti iubita unui Săgetător, e bine să-l ţii departe de fosta iubită, mai ales dacă şi ea e dornică să se întâlnească cu el.

Capricorn

Dacă are de ales, preferă să nu păstreze niciun fel de relaţie cu fosta iubită. Dar dacă trebuie să o vadă din diverse motive, fie va adopta o atitudine serioasă şi protocolară, fie va fi sarcastic şi „scârbit” de prezenţa ei, în funcţie de situaţie şi de felul cum s-au despărţit. Nu îţi face griji pentru relaţia ta – nu sunt şanse să se reaprindă vreo scânteie în inima lui pentru că în general nu iartă greşelile fostelor iubite.

Vărsător

 
Vărsătorul este un om cu suflet mare, aşa că de câte ori o fostă prietenă apelează la el pentru vreo favoare, nu poate să refuze. Altfel, nu ţine neapărat să rămână în relaţii bune cu fostele prietene, dar dacă ele vor asta, nu le poate dezamăgi. Iar dacă ele vor să reia relaţia, din nou nu le poate dezamăgi… cel mai bine pentru tine e să nu îl laşi pe lângă vreo fostă.

Peşti

Pare un bărbat blajin şi cu suflet mare, dar este cam răzbunător şi poartă pică toată viaţa dacă a fost supărat foarte tare. Dacă este prieten cu vreo fostă iubită, e numai pentru că vrea să se răzbune cumva pe ea, de exemplu să-i arate cât de fericit e fără ea şi ce frumoasă e actuala lui prietenă. Nu trebuie să-ţi faci griji că te-ar înşela. Nu îi place să revină la fostele relaţii.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter