Horoscop: Ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta

De Amelia Matei, pe

Unii au parte de suprize neplăcute, în timp ce alţii sunt mai aproape ca oricând de visele lor. Vezi ce ţi-au pregătit şi ţie astrele în perioada 19-25 noiembrie!

Berbec

Ai avut şi perioade mai bune… Nu că aceasta ar fi rea, dar tot apar mici probleme pe care te lupţi să le rezolvi, dar cum dispare una, apare alta şi tot aşa. Nu e vorba de nimic grav, dar vor fi bătăi de cap. În dragoste, totul merge ca pe roate, mai ales în weekend pentru că până atunci trebuie să te concentrezi pe serviciu.
La mijlocul săptămânii trebuie să fii foarte atentă la semnalele transimse de corpul tău pentru că poţi să „ratezi” primele semne ale unei probleme grave.

Taur

Oriunde te uiţi vezi numai oameni fericiţi, în timp ce tu eşti tristă singură. Nu e vorba că ai păţi ceva grav sau că nu ai avea oameni în jur. Problema e că nu te simţi deloc sociabilă şi cel mai mic obstacol ţi se pare un chin. E posibil ca aceste lucruri să fie şi din cauza problemelor de sănătate. Vezi să nu ai vreo lipsă de vitamine sau vreo problemă hormonală.
Această stare îţi dă peste cap şi cariera şi viaţa de cuplu.

Gemeni

Eşti departe de împlinirea viselor tale, dar săptămâna aceasta te duce cu un pas mai aproape de ele, ceea ce te face fericită. Mica reuşită trebuie sărbătorită şi asta înseamnă multă veselie, prieteni, zgomot, adică exact ce îţi place ţie. Prin discuţii şi schimb de idei poţi descoperi persoane care te vor ajuta şi poate chiar pe cineva de care te vei îndrăgosti. Nu trebuie să refuzi nicio cunoştinţă nouă şi nicio invitaţie în oraş.
Horoscop: Care e singurul lucru pe care îl doreşte în pat în funcţie de zodia lui

Rac

Nu eşti deloc gata pentru ceea ce ţi se întâmplă săptămâna asta, dar dacă aşa au decis astrele nu ai ce face decât să te adaptezi din mers. Nu te speria, nu va fi nimic tragic, dar oricum, capacitatea de concentrare şi adaptare îţi va fi supusă la grele încercări.
Primeşte sfatul unei femei mai în vârstă care estebine intenţionată, în ciuda aparenţelor. În dragoste, lucrurile nu merg ca pe roze, dar se vor remedia în săptămânile viitoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter