Horoscop săptămânal: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 12-18 august

De Amelia Matei, pe

Săptămâna aceasta stă sub semnul schimbării şi al noutăţii. Cine nu trece printr-o schimbare de carieră, dragoste sau casă, va experimenta ceva nou sau va vizita un loc deosebit. Vezi ce schimbare te aşteaptă pe tine în săptămâna 12-18 august.

Berbec

În cazul tău schimbare se anunţă a fi una uşoara şi probabil că va avea loc la serviciu. Poate să apară o persoană nouă care schimbă regulile jocului, dar ţie îţi plac provocările, aşa că nu te va speria mai multă acţiune. În rest, toate rămâna la fel şi, fie că îţi place, fie că nu, rutina ta e aceeaşi.
Horoscop dragoste: Poţi să ai încredere în el? Vezi ce spune zodia lui!

Taur

Ai chef de nişte experiemente, aşa că s-ar putea să laşi lenea deoparte şi să încerci ceva nou, poate chiar un sport sau o altă activitate care implică mişcare. Dacă nu, e posibil să depui efort prin casă, unde e cazul de mici îmbunătăţiri. Pentru căminul tău chiar şi tu eşti gata să te ridici de pe canapea.

Gemeni

O să se schimbe puţini oamenii care te încojoară pentru că deodată îţi dai seama că ai nevoie de o influenţă pozitivă ca să rămâi cu capul pe umeri. Schimbarea de anturaj este bine primită de familia ta şi o să-ţi aducă nişte puncte albe dacă eşti căsătorită sau ai un partener de viaţă stabil.

Rac

Chiar dacă deteşti schimbările,s ăptămâna aceasta nu mai poţi să fugi de ele. Probabil vor apărea la serviciu, unde trebuie să ieşi din rutina ta şi s te obişnuieşti cu un nou mod de lucru. Îţi va fi greu, dar nu imposibil şi, dacă stai să te gândeşti, chiar aveai nevoie de o provocare ca să eviţi plafonarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter