Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 5-11 august

De Amelia Matei, pe

Este o săptămână grea pentru cei care în ultimul timp şi-au neglijat sarcinile. Anumite lucruri nu mai pot fi amânate şi acum trebuie să recuperăm, fie că ne face plăcere, fie că nu. Iată ce te aşteaptă pe tine în săptămna 5-11 august 2013.

Berbec

Berbecul nu are o săptămână uşoară tocmai pentru că se numără printre cei care s-au lăsat predii varii în ultimul timp. Preocupată cu ieşirile, distracţia, planurile de vacanţă, ai neglijat anumite activităţi, iar acum nu le mai poţi amâna şi trebuie să faci în câteva zile ce ai neglijat în câteva săptămâni. Succes!

Taur

Nici tu nu ai fost prea harnică în zilele caniculare din ultimul timp, iar ce ai neglijat atunci trebuie să se rezolve acum, altfel o să ai probleme. Deşi nu-l meriţi, ai parte de un ajutor nesperat datorită căruia vei reuşi să pui totul la punct în timp record. E posibil să apară mici probleme de sănătate.
Horoscop: Cât durează fluturii în stomac în funcţie de zodia relaţiei voastre

Gemeni

Pentru tine e o săptămână liniştită, poate chiar mai liniştită decât ai spera. Deşi ai chef de „acţiune”, nu prea ai ocazia să-ţi foloseşti energia şi să-ţi pui în practică ideile. Te enervează faptul că ceilalţi par să fie luat pauză de la orice activitate şi fără ei nu poţi să-ţi pui în aplicare planurile. Nu toată lumea are energia ta…

Rac

Racul a fost cam leneş în ultimul timp şi acum a avenit vremea să dea socoteală. Faţă de alţii, tu nu ai ocazia să-ţi repari greşelile din ultimul timp şi vei avea de suferit. Probabil că pedeapsa astrelor se va face simţită în plan financiar şi vei observa că nu îţi permiţi lucrurile care altora nu le lipsesc vara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter