Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 29 iulie – 4 august

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 12:28

Vara continuă cu o săptămână care va fi destul de plină pentru toată lumea. În timp ce unii au parte de multe evenimente plăcute, alţii au doar foarte mult de muncă. Vezi ce te aşteaptă pe tine în săptămâna 29 iulie – 4 august

Berbec

Luna august începe frumos pentru tine, cu câteva zile pline, dar frumoase şi relaxante. Ai parte de ceva emoţii din cauza unor probleme birocratice care se tărăgănează mai mult decât te aşteptai – probabil sunt legate de vacanţă. Oricum, ţie îţi place să trăieşti palpitant şi să vezi cum lucrurile se întâmplă pe ultima sută de metri.
Horoscop dragoste: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Taur

Pentru tine săptămâna aceasta e destul de liniştită, dar asta nu înseamnă că va fi pe placul tău. Dacă în general îţi plac zilele libere în care poţi să leneveşti în voie, acum ai o perioadă mai energică şi ai vrea să faci de toate într-un timp cât mai scurt. Din păcate, nu vei avea ocazia să vezi cum e să ai o viaţă palpitantă.

Gemeni

Ai o săptămână destul de ciudată şi confuză. Probabil te străduieşti să faci mai multe lucruri deodată şi nu îţi iese nimic aşa cum ai vrea, ceea ce te descumpăneşte şi mai tare. Te aşteaptă o decizie destul de dificilă pe plan personal şi se pare că nu vei reuşi să hotărăşti decât cu ajutor. Mai exact, va decide altcineva în locul tău.

Rac

În perioada aceasta devii mai tăcută şi mai introvertită ca de obicei, iar cei din jur sunt confuzi cu privire la starea ta, mai ales că pur şi simplu nu ai chef să explici tuturor ce ai sau ce nu ai. Cert este că nimeni nu reuşeşte să-ţi intre în graţii şi ai tendinţa să devii gânditoare şi visătoare fix în mijlocul unor discuţii serioase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter