Horoscop: Cum sa te îmbraci de Halloween în functie de zodie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:17

Horoscopul este foarte important în viaţa ta. Îti spune cum faci sex în funcţie de zodie, cum te distrezi în funcţie de zodie, cum săruţi în funcţie de zodie. Iată acum că trebuie să te îmbraci de Halloween în functie de cum decide zodia în care te-ai născut.

Berbec:

Zodia ta îti spune clar: „Trebuie sa porti rosu!”. Fie ca esti diavolita sexy, fie ca esti Scufita Rosie ai grija sa nu-ti lipseasca aceasta culoare. Daca nu ai idei vizavi de cum ar trebui sa arate tinuta ta, te poti inspira din garderoba artistei Lady Gaga. Sigur e pe placul tau!

Taur:

În cazul tau, zodia este mai cumintita si te sfatuieste sa porti ceva clasic. Un costum din latex negru sau un schelet desenat pe o pelerina neagra ar fi alegerile cele mai potrivite. Stilul lui Cher ti se potriveste foarte bine.

Gemeni:

Daca esti în zodia Gemeni a venit momentul tau. Acum poti sa uimesti pe toata lumea cu firea ta excentrica si jucausa. Daca la capitolul alegeri inspirate lista este lunga, astrologii te roaga un singur lucru; nu alege o tinuta în întregime neagra, o sa fie un esec. Angelina Jolie ti-ar putea fi sursa de inspiratie.

Rac:

La tine este clar. Zodia îti spune ca trebuie sa alegi un personaj celebru din cinematografie sau literatura. Gândeste-te bine si mergi cât poti de departe cu imaginatia. Sigur nu o sa dai gres. Maryl Streep si „Diavolul se îmbraca de la Prada”.
lady gaga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter