Horoscop: Ce ne aşteaptă săptămâna asta?

De Avantaje.ro, pe

Suntem în faza de descreştere a Lunii şi până miercuri traversăm o perioadă potrivită pentru orice formă de detoxifiere, pentru curăţare energetică.

De asemenea, aceste zile premergătoare fazei de Luna Nouă reprezintăa un interval de timp în care putem realiza, cu efect şi spor maxim, o analiză a activităţilor desfăţurate, cu asimilarea rezultatelor, înţelegerea cauzelor care au generat dificultăţi şi conştientizarea efectelor, pe care le-am produs prin deciziile şi acţiunile noastre.

Acum eliberăm mai uşor orice formă de balast emoţional şi formulăm concluzii care ne ajută în pregătirea următorului ciclu al fazelor lunii.

Luna Nouă, alături de planetele Venus şi Marte în semnul Berbecului, ne transmite un impuls către acţiune. Pentru fiecare dintre noi se deschide o cale nouă în acel sector de viaţă, care găzduieşte pe harta natală gradul 21 Berbec.

Entuziasmul iniţial este foarte puternic şi este generator de tensiune interioară.

Este important ca în continuare să ne stabilizăm intenţiile. Este posibil să ne întâlnim cu situaţii care să ne testeze orgoliul deci, este important să nu răspundem la provocări, ci, să le privim ca pe nişte “exerciţii de rezolvat” şi să căutăm soluţia cea mai elegantă, care lămureşte părţile implicate.

Puterea gândului nostru este un instrument foarte important şi acum intrăm într-o perioadă în care, vom fi conduşi prin acele experienţe de viaţă care ne vor ajuta să-i recunoaştem şi adevărata valoare.

Mintea noastră poate depăşi acum multe bariere dar, este important ca gândul nostru să nu fie agresiv. Să acceptăm şi să respectăm ritmul fiecăruia.

Citeşte mai multe pe Avantaje.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter