Horoscop chinezesc pentru lunile noiembrie, decembrie și ianuarie. Zodiile care încep anul 2023 cu dreptul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 noiembrie 2022, 10:04

Anca Dimancea, specialist feng-shui și metafizică chineză, a fost invitată în emisiunea „Lumea nevăzută”, de la Antena Stars, unde a făcut previziunile zodiacului chinezesc pentru lunile noiembrie, decembrie și ianuarie 2023.

Vezi aici Ce zodie chinezească ești în funcție de anul nașterii

Horoscop chinezesc: Șobolan

Este o lună noiembrie destul de agitată, cu o stea a furturilor, a trădărilor și a posibilităților de pierderi materiale. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, dar trebuie să aibă grijă și la cheltuielile făcute de ei, să le facă cu cap. Nativii au foarte multe gânduri și griji și e bine să înceapă să se concentreze pe ce au de făcut prioritar. Noiembrie le va da această agitație. Când spun steaua furturilor nu înseamnă neapărat că cineva îți fură portofelul. Poate să fie o pierdere financiară neașteptată și ei să nu poată să facă față din prima și să le strice săptămâna. Ne folosim de remedii feng shui.

Decembrie va fi o lună mult mai benefică pentru că se pot concentra, vor ști cum să-și dozeze efortul și să-și urmărească obiectivele și proiectele pe care le încep sau le au de finalizat. O lună bună, cu o stea a dragostei. Pot lua o vacanță foarte plăcută și de bun augur. Pot să tragă niște foloase, atât profesional, cât și în plan personal, sau să învețe ceva nou.

Pentru ei, ianuarie 2023 este o lună mai grea, deși este luna prietenului secret. Zboară o energie a distrugerilor, care nu prea îi lasă în pace. S-ar putea să aibă insomnii, să fie puțin mai agitați. Atenție la sănătate, la răceli, la aparatul urinar! Multă grijă și la sistemul digetiv. Dacă se știu și cu alte probleme ar fi bine să își asculte corpul și să meargă la medic dacă este cazul.

Horoscop chinezesc: Bivol

În luna noiembrie este vorba despre o stea a dezastrelor și a distrugerilor pe care ei o pot gestiona destul de ușor dacă sunt atenți la sănătate. Sănătatea este pe primul loc în noiembrie. Restul va merge destul de bine dacă sănătatea este bună. Deși nu este o stea de boală, este o stea a distrugerilor, a dezastrelor, asta aduce de obicei și pierderi pe plan financiar. Le pot trece destul de ușor dacă au sănătatea în regulă. Pentru ei, culori de purtat în noiembrie ar fi cele de metal, albul, griul, și cele de lemn, verdele. I-ar ajuta foarte mult pentru că este un exces de energie de pământ, ei fiind zodie de pământ. Atenție la probleme digestive, atenție ce consumați ca alimente și ca băuturi, și în ce stare energetică sunteți! Încercați să vă dați seama de fiecare lucru care se întâmplă pentru a-l putea gestiona sau valorifica, în cazul în care se întâmplă și lucruri bune. Și vor fi, evident.

Pentru decembrie apare o surpriză extraordinară. Este o lună foarte frumoasă, cu toate că este o stea a certurilor acolo. Steaua certurilor care vine în luna de bivol, în ianuarie, va fi o urmare a ceea ce se întâmplă în decembrie. Decembrie este o lună de dragoste, o lună cu mult potențial în plan profesional, dar și financiar. S-ar putea să ia decizia unei schimbări importante, fie în plan personal, fie în plan profesional, și vor avea succes în decembrie.

Dar în ianuarie 2023 lucrurile se pot încheia brusc, dacă ei nu au creat o bază a acestor situații benefice în decembrie. Dacă au schimbat jobul, ei trebuie să știe pe ce se bazează. Dacă au făcut o schimbare în plan personal trebuie să știe lângă cine stau, că pot fi susținuți. Altfel, în ianuarie se pot certa, pot intra în anumite procese. La modul general nu este o lună liniștită. Îi dă tenacitate și ambiție, dar cu o agitație în planul comunicării, unde pot apărea conflicte.

Horoscop chinezesc: Tigru

Sunt provocați în luna noiembrie pentru că avem mistreți mulți. Mistrețul este prietenul secret al tigrului, dar în momentul în care este un exces de energie a mistrețului nu este de bun augur. Multă, multă grijă nativilor tigri în zilele de șarpe și în zilele de maimuță. Se creează o triplă penalizare acolo. În zilele de maimuță mai este și ciocnire, așa se numește în feng shui. Pot aduce provocări legate de sănătate, în primul rând, relații stricate sau de care își deau seama abia acum că nu mergeau nicăieri. Nu mă refer neapărat la cupluri, ci și la amici. Și în plan profesional chiar, adică relații de muncă. Sfatul meu pentru tigrii, mai ales în noiembrie, este să nu își schimbe jobul, chiar dacă sunt nemulțumiți. Să nu facă schimbări majore cu viața lor pentru că s-ar putea să riște prea mult și să aibă dezamăgiri.

În schimb, decembrie este luna lor, cum este și pentru șobolani și pentru bivoli. Este o lună foarte frumoasă și foarte echilibrată pentru ei. Avem de-a face cu o energie de dragoste, ca și la bivoli. Atenție mărită în zilele de maimuță pentru că vin cu un potențial energetic major. În general, pentru tigri este o lună foarte frumoasă. În plan profesional, în plan personal, în plan financiar și în planul sănătății sunt îmbunătățiri. În schimb, în luna de bivol, deci la sfârșitul anului tigrului, și ei pot avea niște conflicte, fie cu superiorii, fie cu angajații lor, fie cu colegii de muncă. Sau poate chiar în cuplu se pot isca niște neînțelegeri, dar care pot trecute totuși. Ei au puterea acestei zodii a tigrului, a anului.

Să nu uităm că nu au avut un an rău. Dimpotrivă, au avut steaua prosperității și încă o au. Dar trebuie să profite de momentele benefice, pentru că ei după aceea își pot schimba starea emoțională în ceva negativ atunci când au un conflict. Nu mai gândesc limpede. Le recomand mai mult echilibru în luna ianuarie 2023. Îi va găsiți foarte obosiți, se agită foarte mult în decembrie, se agită foarte tare în decembrie, vor să rezolve lucruri, să facă cât mai multe, și le reușesc. Dar ianuarie trebuie să îi prindă cu mai multă odihnă.

Horoscop chinezesc: Iepure

Condorm zodiacului chinezesc, luna noiembrie este lună de aliat, dar există o energie a multiplicări care creează conflicte non-stop. Deși este lună de mistreț, o lună de diplomație pentru ei, s-ar putea să nu își găsească liniștea în luna noimebrie și să și-o găsească mai târziu, în luna decembrie, care e o lună de penalizare pe sănătate, dar în plan profesional să se mai liniștească lucrurile. Dacă ei au un tumult în noiembrie, în decembrie se mai liniștesc.

Decembrie este o lună de penalizare pentru nativii iepure din cauza faptului că se pot petrece anumite neplăceri în planul sănătății, dar nu mari, se pot duce pe picioare. Trebuie să se concentreze în ceea ce au ei de lucrat, să le vină banii, și chiar dacă nu este ceva extraordinar, la cote maxime, ei pot să treacă cu brio peste luna decembrie, chiar dacă se întâmplă ceva din punct de vedere al sănătății. Nu este o lună rea, dimpotrivă, le aduce mai mulți bani și mai multe oportunități în plan profesional.

Ianuarie 2023 îi găsește pe nativii iepure, conform zodiacului chinezesc, destul de obosiți, deși este puțin spus. Este o oarecare destabilizare, care poate fi în plan emoțional sau în plan fizic. Dacă este în plan fizic aveți mare grijă la aparatul respirator. Toți cei care suferă de astm sau au probleme în sfera ORL poate fac o vizită la medic, dacă chiar este nevoie. Acolo ar fi semnalele de alarmă. În al doilea rând, atenție la trădări. Ei se simt trădați, nu neapărat să fie trădări. Ei se pot simți dezamăgiți sau trădați, poate chiar prieteni sau de cei apropiați. Asta nu înseamnă că trebuie să luați niște decizii bruște, pripite. Gândiți-le bine. Este o lună care vă ajută din punct de vedere zodical, dar nu vă ajută din punct de vedere al energiilor. Atenție mare la obiectele personale! Se pot produce mici furturi sau pierderi din neatenție. Planul financiar este defavorizat.

Horoscop chinezesc: Dragon

Dragonii sunt în noiembrie, în luna de mistreț, puțin cam agitați. Dar agitație în sens pozitiv. În primul rând în planul dragostei. Ori apare o nouă dragoste, ori sunt foarte plăcuți în societate și s-ar putea să cam flirteze. Atenție pentru cei care se află într-un cuplu deja stabil să nu creeze dezamăgiri și suferințe! Noiembrie este o lună frumoasă, dar destul de agitată la locul de muncă. Ei vor să realizeze foarte multe și rezolvă, dar sunt foarte căutați, toată lumea trage de ei, nu știu spre ce să se îndrepte. Trebuie să se focuseze, să se concentreze pe ce au de făcut, să prioritizeze anumite lucruri.

În decembrie este o lume fabuloasă pentru ei. Este una dintre lunile cele mai bune ale anului, dacă nu chiar cea mai bună. Este lună de aliat, au stea prosperității și a mulțumirii sufletești, secondată de o stea de dragoste. Au dragoste, succes academic, sunt foarte plăcuți în societate. Dragostea care poate să apară în noiembrie se concretizează în decembrie. Devin ei mai siguri pe ei, pot să plece și în vacanță dacă vor. Totul cu succes în decembrie pentru ei.

În ianuarie 2023, din păcate, trebuie să aibă grijă la sănătate, să fie mai atenți la planul financiar, dar și la cel profesional. Deși bivolul îi ajută, trebuie să aibă mai multă grijă la planul financiar și la cel emoțional. Steaua 8 vine cu o mare putere, o mare încărcătură, dar nu le aduce neapărat succesul mult dorit. Efectele nu sunt chiar acelea la care ne-am aștepta. Și pe ei îi prinde puțin obosiți după toată agitația benefică de decembrie, însă au steaua prosperității. Pentru ei este foarte important să aibă banii.

Horoscop chinezesc: Șarpe

Șarpele are o lună de ciocnire în noiembrie, este o lună de dușman. Dar această stea 1, ca și la dragon, îi ajută foarte mult. Steaua 1 este steaua victoriilor și a succesului. Ei pot beneficia de anumite zile extraordinar de bune, care creează crucea de penalizare sau crucea celor patru creșteri. Există în calendarul nostru zilele, cu zodiile și elementele, și vă puteți ghida după acest calendar. Șerpii ar trebui să urmărească zilele de maimuță, care le pot fi foarte benefice. Atunci se creează această cruce completă și le dă foarte multă energie.

De asemenea, sunt destul de benefice anumite zile de câine sau de cal. Câinele creează pentru ei o stare de confort din cauza casei domesticității. Șerpii au nevoie de stabilitate în această lună și ar fi foarte bine să își caute aceste zile după calendar și să profite de ele. Luna noiembrie nu este rea, vine cu provocări, dar ei pot să treacă ușor peste ele datorită energiei pe care o au.

Luna decembrie este una destul de bună. Îi așteaptă o multiplicare a stelei dragostei. Pot să învețe ceva nou, să participe la un curs care să-i motiveze, la un training, la o conferință unde își pot expune ideile și să aibă succes foarte mare sau să-și expună un proiect, să înceapă un proiect. Pot să și finalizeze lucruri cu succes. Toate eforturile lor din noiembrie și decembrie sunt încununate cu succes în luna ianuarie 2023, când pot spune: „Da, închei anul tigrului bine.”

Horoscop chinezesc: Cal

Luna noiembrie este o lună foarte interesantă, cu multă intuiție și inspirație. Noi îi sfătuim să-și urmeze intuiția și să-și urmeze sufletul. Este o lună care nu le pune bețe în roat, trebuie doar să aibă grijă la sănătate în zilele cu steaua 2 a bolilor pe sectorul lor, care se pot vedea în calendar. Atunci poate să apară o mică problemă de sănătate sau să revină o problemă veche sau o anumită sensibilitate. Sunt foarte bine situați în plan profesional, ar trebui să-și consolideze poziția. Ar putea să ceară o poziție mai bună sau mai mulți bani.

Luna decembrie vine cu provocări mai mari, este poate cea mai slabă lună din an. Este zodia dușman la putere, adică zodia de ciocnire, dar au și o stea a distrugerilor acolo, pe sectorul lor. Pentru ei se poate distruge faima, reputația. Atenție la ceea ce faceți, la acțiuni. Nu faceți nimic care să contravină legilor, regulilor, este bine să nu ieșiți în evidență cu nimic în luna decembrie. Este bine să stați în expectativă și să vă vedeți de munca voastră, pentru ca mai apoi, în ianuarie, să fie o lună frumoasă.

O lună cu multă muncă, dar cu mult aplomb la sexul opus, cu multă carismă, chiar cu dragoste mai multă. Pentru cei care sunt singuri în ianuarie poate să apară o persoană în viața lor de bun augur sau pot apărea prieteni de lungă durată sau oameni de ajutor.

În ianuarie 2023, însă, trebuie să aibă foarte multă grijă la sănătate, la planul financiar, dar și la cel profesional. Mai pot apărea bârfe la locul de muncă sau să se lucreze împotriva lor.

Horoscop chinezesc: Oaie

Nativii oaie sunt pe val în noiembrie, conform zodiacului chinezesc. Este lună de aliat și au o stea a prosperității, care aduce numai lucruri bune cam pe toate planurile. Este o zodie foarte beneficiată în luna noiembrie.

În decembrie atenție mare! Pot să apară pierderi financiare. Tot ce au câștigat sau au înfăptuit în noiembrie cu succes poate fi pierdut în decembrie. Multă grijă la oamenii din preajma lor. Pot să apară trădători sau oameni care să-i invidieze, să nu le vrea bine, să-i sfătuiască greșit, să-i mintă. Luna de șobolan nu le este aliată, dimpotrivă, este un dușman ascuns. Pot avea o cădere nervoasă sau o problemă emoțională. Sfatul meu este să-și pună niște bani deoparte în luna noiembrie și să ia niște zile libere, mai multe dacă este cazul, în decembrie. Să-și poată asigura fie o mini vacanță, fie o perioadă de relaxare. Se recomandă să nu se agite foarte tare, să nu sufere dacă află că cineva i-a bârfit sau i-a judecat. Pot ieși foarte bine din această lună decembrie dacă se pregătesc mental.

În luna ianuarie 2023, deși este lună de dușman, vine o stea foarte benefică, a norocului divin. Vor avea inspirație și intuiție să știe cum să-și creeze situațiile bune. Pot să încheie anul destul de bine, dar pot apărea provocări în planul sănătății. Atenția mare la sistemul digestiv, aparatul producător și sistemul glandular!

Horoscop chinezesc: Maimuță

Nativii maimuță sunt destul de provocați în noiembrie, dar au steaua 8 a prosperității și jubilează. Provocările pot apărea puțin pe sănătate și puțin la locul de muncă, dar ies învingători. Atenție mare la zilele de tigru și la cele de șarpe pentru că nu sunt foarte favorabile.

Luna decembrie va fi cu ceva provocări în plan financiar. Atenție la răceli sau gripe, viroze sezoniere! Chiar dacă ați fost foarte sănătoși până acum, în decembrie este posibil să se întâmple o bolnăvire de acest gen. Aparatul respirator poate să fie cel cu probleme. Evitați spațiile aglomerate, încercați să fiți mai grijuli. Aș recomanda mai multă odihnă și să nu ia decizii importante pentru că pot să piardă pe mai multe planuri, cum ar fi prieteni, un loc de muncă, un bun. Nu vindeți, nu cumpărați, nu luați decizii importante legate de familie sau de voi înșivă.

Ianuarie 2023 este o lună ceva mai bună în care vă readunați și vă reconfigurați tot ceea ce aveți de făcut și o să porniți cu dreptul în anul următor, care vine cu mult succes pentru nativii maimuță și pentru nativii oaie. Anul se încheie destul de bine, totul este să nu pierdeți prea mulți bani în decembrie și să vă păziți sănătatea.

Horoscop chinezesc: Cocoș

Luna de mistreț le aduce o energie foarte interesantă în planul cuplurilor. Pentru cei care sunt în cuplu apar o liniștire, o echilibrare. Pentru cei care nu sunt încă într-un cuplu, dar își doresc o relație, poate să apară o persoană. Totul este să facă o pauză de la muncă. În luna noiembrie încercați să vă permiteți puțin mai mult timp pentru familie sau pentru voi. Această stea de dragoste poate fi folosită la maxim. Luna noiembrie vine cu o stare de echilibru și de frumusețe interioară. Multă atenție la planul familial. Petreceți mai mult timp în familie sau găsiți-vă timp pentru voi, să vă întovărășiți cu cineva.

În luna decembrie lucrurile nu stau chiar la fel. Le aduce puțin mai multă agitație și conflicte, posibil chiar la locul de muncă. S-ar putea să fie mai bârfiți, să li se caute nod în papură. Nu trebuie să vă speriați sau să puneți la suflet pentru că știți că v-ați făcut datoria. Este o predispoziție a unor oameni care pot să vă provoace în anumite discuții sau acțiuni. Este important să nu răspundeți cu aceeași monedă și să aveți acea liniște interioară pe care ați obținut-o în noiembrie.

Luna ianuarie 2023 îi găsește mult mai bine din punct de vedere al planului profesional. Însă ianuarie vine cu provocări în planul sănătății. Pot fi mai multe sensibilități, depinde ce probleme existente sunt. Multă grijă la sistemul digestiv și aparat respirator.

Horoscop chinezesc: Câine

În luna noiembrie sunt foarte bine în plan familial. Aș recomanda să petreacă mai mult timp cu familia, dar au o problemă cu comunicarea, mai degrabă la locul de muncă. Apar conflicte, bârfe, certuri. Atenție pentru cei care sunt în proces. Luna noiembrie nu este recomandată pentru înfățișări la tribunal. Totuși, câinele în luna de mistreț se simte foarte bine.

Sunt mulți nativi care poate se vor căsători în luna noiembrie. Este de foarte bun augur. Este o lună bună pentru căsătorii, logodne, pentru a lua o decizie în ceea ce privește cuplul, care va fi mai longeviv și foarte echilibrat. Nu trebuie neglijată energia de conflicte și trebuie să aibă grijă în zilele de dragon și în zilele de cocoș.

În decembrie trebuie să aibă grijă la sănătate, este o stea a bolilor acolo, care le poate crea probleme mai ales în sfera glandulară, a aparatului reproducător și a celui digestiv. Multă grijă în zilele de șobolan, când se dublează energia nefavorabilă.

Ianuarie 2023 va fi o lună fabuloasă, în care își pot pune lucrurile în ordine. Pot începe proiecte și pot veni cu idei. Se recomandă să fie mai cu aplomb. Se așază lucrurile altfel, în sensul bun, cu mai multă muncă și mai mult stres, dar cu multe rezultate pozitive.

Horoscop chinezesc: Mistreț

Nativii mistreț sunt penalizați în luna lor. Este o lună cu conflicte sau cu un mare tumult interior. Atenție cum gândiți și cum judecați lucrurile! Nu-i judecați pe alții, nu fiți răzbunători. În decembrie multă grijă la sănătate. Ianuarie vine cu mai multe rezultate pozitive și cu o mai mare liniște. Pot avea succes în planul profesional. De asemenea, planul financiar se poate reface, pot face mai mulți bani. Pot păși cu dreptul în anul iepurelui, care nu se anunță a fi unul ușor.

Horoscopul integral a fost realizat și prezentat de Anca Dimancea, specialist feng-shui și metafizică chineză, în emisiunea „Lumea n evăzută”, de la Antena Stars, și îl puteți urmări în video de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter