Horoscop. Cristina Demetrescu anunță zodiile care vor avea parte de schimbări majore până la finalul lui noiembrie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 noiembrie 2022, 11:27

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit la Pro TV despre ceea ce va rezerva astrele în funcție de fiecare zodie în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie. Explicațiile sunt cu atât mai interesante cu cât sfârșitul lunii noiembrie va fi marcat de Marte retrograd.

Cristina Demetrescu spune că Marte retrograd, care se află în zodia gemeni în Gemeni va agita lucrurile pentru unii nativi, dar că perioadele care vor urma până la sfârșitul acestui an vor fi în continuare unele bune.

„Marte retrogad poate să o țină mult. Mai mult decât atât, Marte e o planetă a acțiunii și retrogradarea lui face să pleci de acasă frumos, să vrei să faci un lucru, și ceva te oprește din drum. Nu îți dă o direcție foarte bună, nu îți dă o energie bună pentru a-ți duce acțiunile la bun sfârșit. Atenție la minciuni, la încurcături, la vorbe spuse aiurea!.

Mare atenție că şi noi s-ar putea să fim priviţi din spate, că toată lumea e curioasă, deci mare atenţie la ce spunem, apropo de Marte retrograd, că s-ar putea să ne și trădăm. 

Vom trece în zodia Săgetător, ceea ce înseamnă că se află anumite lucruri, adevărul iese la suprafață”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, la Pro TV.

Horoscop noiembrie pentru zodia Berbec

Comunicarea este aspectul important la care trebuie să fie atenți Berbecii. Să nu fie rău intenționat, pentru că s-ar putea să rănească fără să vrea. Marte în retrograd agită drumurile, să aibă grijă atunci când conduce, dar și unde parchează mașina.

Horoscop noiembrie pentru zodia Taur

Taurii se vor confrunta cu câteva probleme pe plan financiar, atenție pe ce dau banii, dacă împrumută și în ce investesc. Cel mai bine pentru ei ar fi să economisească și să fie pregătiți pentru că pot apărea cheltuieli neprevăzute.

Horoscop noiembrie pentru zodia Gemeni

Gemenii sunt cei cu zodia în retrograd. Se recomandă atenția sporită la ceea ce spun. Stau ca pe o bombă cu ceas, dacă sunt agitați, e posibil să explodeze. E de preferat să își facă o listă, un plan atunci când nu are energia necesară să facă un anumit lucru.

Horoscop noiembrie pentru zodia Rac

Probleme de sănătate mai mult false, dureri fizice care îl împing către doctor. Racul este în bătaia puștii și atrage dușmani în perioada asta.

Horoscop noiembrie pentru zodia Leu

Își face planuri cu prietenii, dar Marte retrograd s-ar putea să împiedice ca aceste planuri să aibă loc, ceea ce îl dezamăgește și agită.

Horoscop noiembrie pentru zodia Fecioară

Nativii Fecioară pot să aibă probleme cu șefii și cu tații. Sunt nevoiți să vină cu tot felul de justificări, creează suspiciuni și nu sunt crezuți. Deci irită puţin zodia Fecioarei şi o face mai nervoasă, motiv pentru care este posibil să intre în discuții contradictorii, chiar și cu autorităților.

Horoscop noiembrie pentru zodia Balanță

Să nu facă drumuri în afara țării, mai ales cu mașina. Dacă au examene, să nu piardă timpul, să nu le trateze cu superficialitate și să se apuce serios de învățat, să aloce puţin mai mult timp.

Horoscop noiembrie pentru zodia Scorpion

Scorpionii sunt afectați pe zona banilor. Să nu împrumute bani și să nu investească, să fie atenţi la amenzi. De altfel, Marte retrograd poate aduce multă toxicitate în viața lor, să fie foarte atenți la acțiunile distructive.

Horoscop noiembrie pentru zodia Săgetător

Ei sunt în opoziţie cu această ipostază, Marte retrograd îi afectează în zona partenerilor, a căsătoriilor, proceselor. Fenomenul le aduce procese, însă nu este recomandat să le dea curs. Se pot produce multe neînţelegeri.

Horoscop noiembrie pentru zodia Capricorn

Pot avea probleme și să fie nevoiți să apeleze la anumite tratamente. Mare atenție la membre, cei care practică sporturi, să nu se rănească la mâini și picioare. Totodată, riscă să întâmpine necazuri din cauza animalelor de companie. Apar discuții și la serviciu, despre neasumări de responsabilitate, acte făcute prost.

Horoscop noiembrie pentru zodia Vărsător

Au o perioadă agitată din punct de vedere sentimental, cu discuţii, lucruri care nu se înţeleg, planuri pe termen scurt care pe alţii îi enervează. Marte este o planetă masculină, bărbații sunt mai puțin implicați emoțional, mai mult aleargă după palmares. Vărsătorii au şi unele probleme în relaţiile cu copiii, pentru că Marte retrograd este ca o bombiţă gata să explodeze.

Horoscop noiembrie pentru zodia Pești

Trebuie să-și protejeze locuința, casa. Să fie atenți la hoți, la sistemele de protecţie pentru casă, să nu lase bani sau documente importante la vedere. Pot avea unele avarii acasă şi cei care au curți sau garduri aproape de stradă, mare atenţie la protecţia pe la poartă, s-ar putea ca cineva să le pricinuiască o supărare.

Sursă foto: Captură video YouTube – Vorbește lumea / Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter