Cum să scapi de soacră, în funcţie de zodia ei

De Diana Zagrean, pe

Soacrele pot fi, uneori, greu de suportat, mai ales dacă vin în vizită şi nu mai pleacă. Dacă locuieşti cu soacra de coşmar, viaţa poate deveni un adevărat iad şi trebuie să faci ceva ca să supravieţuieşti cu bine experienţei. Vezi cum să scapi de soacră, în funcţie de zodia ei.
 
Berbec
Soacra berbec este dublu coşmar, pentru că zodia nu o face mai blândă sau mai puţin încăpăţânată. Singura modalitate prin care poţi să o faci să mai plece de acasă, când ea vrea să stea este să o mituieşti. Încearcă o excursie la Herculane, un bilet de tratament la Techirghiol, ceva care durează mult şi care presupune răsfăţ gratuit pentru ea.
Taur
Soacra taur este foarte vehementă şi foarte greu de urnit, dar nimic nu este imposibil. Cea mai bună metodă să o faci să plece şi să vă lase nişte intimitate este să o convingi că are o misiune secretă. roag-o să te ajute cu o petrecere surpriză, spune-i că nu te pricepi să alegi dantela pentru perdele, ceva care să o facă să se dea peste cap să-şi arate superioritatea.
Gemeni
Soacra gemeni este una dintre cele mai periculoase, deoarece nu are doar două feţe (pentru că este soacră), ci patru (pentru că zodia gemeni înseamnă o fire duală). Este genul care zâmbeşte şi convinge pe toată lumea că eşti proastă. Nu o lăsa să câştige, o astfel de femeie pleacă numai dacă o roagă fiul ei. Joacă murdar şi câştigă-l pe soţul tău, mai departe va fi simplu.
Rac
Soacra rac este foarte emotivă, deci trebuie să mizezi pe sensibilitatea ei (falsă sau nu). Complimentele sforăitoare şi lacrimile ajută în cazul ei, deoarece oricât de dură va vrea să pară, toată lumea ştie că nu suportă mult timp presiunea. Dacă te simţi în stare, o abordare foarte tăioasă o poate face, de asemenea, să plece.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter