(P) Ischia, destinația preferată a îndrăgostiților

De Unica.ro, pe

Supranumită Insula Sănătății datorită numeroaselor izvoare termale și minerale pe care le găzduiește, Ischia este una dintre cele mai încântătoare destinații de vacanță din Italia, care satisface orice gust și cerință în materie de turism.

O vacanță aici este completă din toate punctele de vedere – fie că îți dorești să evadezi la plajă, că pornești în drumeții montane ori că ești gata de relaxare în parcurile termele, pentru vizite culturale sau excursii în împrejurimi, Ischia este locul care te cucerește pe viață. 

Profită de Ofertele Speciale pregătite de AeroVacante și rezervă din timp un sejur complet în Ischia la tarife de la 219 euro/persoană, ce include: 7 nopți de cazare cu mese conform programului ales, transport avion București-Napoli-București, transfer aeroport-hotel-aeroport, inclusiv feribot din portul Napoli, taxe aeroport și asistență turistică.

Ape ca safirul, plaje aurii și grădini mediteraneene

Liniștită, luxuriantă și spectaculoasă prin peisajele sale variate – de la munte, dealuri vulcanice și până la golfurile de un azuriu intens la Marea Tireniană, Ischia găzduiește suficiente obiective turistice cu care să-ți umpli timpul în vacanță. În plus, împrejurimile sale nu sunt deloc de neglijat, astfel că de aici poți porni în croaziere relaxante spre insulele Capri și Procida, să faci o vizită pe Coasta Amalfitană, în vechiul Pompeii sau în orașului Napoli. 

Cu peste 18 mile de plaje și sute de izvoare termale și minerale, Ischia este un cufăr plin de comori … Îți poți asigura răsfățul la soare în locuri ca Citara, o fâșie de nisip aurie ce se arcuiește ca o potcoavă la poalele Muntelui Epomeo sau în Marina dei Maronti, cea mai mare plajă de pe insulă. De neratat este Golful Saint Montana, un loc preferat de îndrăgostiți datorită faptului că aici se află unul dintre cele mai populare parcuri termale – vestitul Negombo cu ale sale grădini cu iz tropical și zecile de piscine cu ape binefăcătoare.

Cele mai boeme locuri din Ischia 

Ischia este o destinație romantică, iar dacă ai ales să petreci aici Luna de Miere îți poți îndrepta atenția spre Sant Angelo, cea mai boemă așezare de pe insulă. Viluțele dispuse pe două etaje, cu fațade colorate, în formă de amfiteatru la malul mării, portul cu iz pescăresc, promontoriul dominat de magnificul Turn St. Angelo, centrul istoric cu străduțe strâmte unde nu circulă mașini, sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să ajungi aici.  

La fel de fermecător este și Forio, așezat idilic la poalele Muntelui Epomeo, unde străzile medievale sunt pline de viață, apusurile spectaculoase, iar atmosfera este cea mai romantică din Ischia.

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter