Revista Unica iunie 2019, fotografiată doar cu telefonul!

De Laura Davidescu, pe Ultimul update Vineri, 24 mai 2019, 13:04
Tehnologia avansează rapid, iar Unica se află în avangarda revistelor, având  toate ședințele foto ale ediției de iunie realizate cu performantul smartphone Huawei P30 Pro. Revista este disponibilă la chioșcurile de presă din 24 mai 2019.

La începuturile revistei Unica, prima revistă glossy cu conținut integral românesc, realizarea fotografiilor profesionale era o adevărată provocare, în condițiile anilor ’90. Nu existau nici prea mulți fotografi de modă și nici soluții tehnice performante. Douăzeci de ani mai târziu, Unica devine prima revistă ale cărei fotografii au fost realizate integral cu un telefon mobil, dar nu cu unul oarecare și cu  performantul Huawei P30 Pro.

Faptul că  P30 Pro are un sistem Leica Quad Camera, dintre care una cu o rezoluție de 40Mpx, dar și un zoom care acționează precum un teleobiectiv profesional, le-a permis celor trei fotografi care au făcut ședințele foto pentru Unica de iunie  să realizeze imagini impecabile, mânuind, pur și simplu, un telefon inteligent, pe care te invităm să le descoperi în paginile revistei. Iar ca dovadă că fotografiile din revistă chiar sunt făcute cu smartphone-ul, poți viziona imaginile de culise din galeria foto atașată acestuui articol, în care vei găsi instantanee de la ședința foto de copertă cu Melania Medeleanu și bebelușul ei, de la ședințele foto pentru editorialele de modă și de frumusețe și de la Specialul cu femei de carieră, toate realizate de Alex Gâlmeanu dar și diverse alte imagini surprinse pe stradă, de talentatul Vlad Eftenie.

Mai mult, Huawei P30 Pro realizează imagini în format DNG, asemănător aparatelor foto profesionale, care pot fi importate direct în softurile de prelucrare de imagine, pentru a fi calibrate pentru tipar.

Viitorul fotografiei se anunță uimitor, iar Unica își propune să fie mereu cu un pas în față în era tehnologiei.

foto: Alex Gâlmeanu, Vlad Eftenie

S-ar putea să te intereseze și:

Dublă premieră pentru revista Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter