(P) Cele mai tari parcuri din Antalya, potrivite pentru o escapadă de vară în familie!

De Unica.ro, pe

Antalya a devenit, în ultimii ani, principala destinație de vacanță preferată de familiile cu copii. Motivele sunt nenumărate: de la atmosfera prietenoasă, resorturile de top și până la atracțiile destinate celor mici, toate la prețuri accesibile chiar și în miez de sezon estival. 

Dacă plănuiești ca următoarea vacanță să o petreci în Antalya, îți poți rezerva încă de pe acum un sejur pentru 2020! AeroVacanțe a lansat Ofertele Early Booking pentru pachetele în Antalya cu zbor charter din București (dar și din marile orașe ale țării: Timișoara, Cluj-Napoca sau Oradea) la tarife accesibile de la 235 euro/persoană! Vacanțele includ: 7 nopți de cazare cu mese conform programului ales, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe aeroport și asistență turistică.  

Cea mai mare stațiune a litoralului turcesc găzduiește sute de hoteluri amenajate pentru a satisface cerințele părinților și a celor mai mici oaspeți – facilitățile sunt concepute în mod special pentru pitici și includ parcuri de distracție, cluburi de joacă și evenimente cu babysitting, piscine, plaje, inclusiv SPA-uri destinate acestora. 

(P) Cele mai tari parcuri din Antalya, potrivite pentru o escapadă de vară în familie!

Petrece o zi memorabilă în familie în Parcul Aqualand, unul dintre cele mai mari aquapark-uri din Antalya, ce include zeci de atracții pentru toate vârstele. Adulții se pot aventura pe tuburile Kamikaze sau Tornadă care te învârt până amețești și te aruncă rapid într-o lagună leneșă, unde să plutești în derivă pe lângă palmieri. Copiii au de ales între piscinele decorate după diverse tematici (dinozauri, pirați, cosmos, jungă tropicală) și cluburile de activități (pictură, lucru manual, dans) sub atenta supraveghere a personalului calificat. 

Land of Legends Theme Park este  principala atracție a regiunii Antalya. Complexul include un parc acvatic și o arie dedicată distracției, fiind parte dintr-un impresionant proiect hotelier. Parcul deține peste 70 de tobogane, piscine cu valuri, râuri leneșe sau rapide, acvarii, unde poți experimenta scufundările, raftingul sau plimbările cu gondola exact ca în Veneția. Tot aici poți asista la spectacole cu lei de mare, pinguini și delfini, iar cei mici au posibilitatea să hrănească și chiar să facă terapie cu delfini. Nu rata grădina zoologică, centrul SPA, sala cu efecte 5D sau cinematografele IMAX. 

În inima orașului Antalya găsești Aktur Park Funfair, un parc de aventură în familie, decorat după tematica cavalerilor și prințeselor, poarta de intrare fiind asemeni unui castel din basme. Complexul include carusele pentru copii, trenulețe, mașinuțe electrice, roller-coaster, o barcă a piraților, o roată uriașă și nenumărate magazine cu bomboane, vată de zahăr și jucării pentru cei mici. 

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter