(P) Haine și accesorii care nu ar trebui să-ți lipsească din bagajul de vacanță

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 iulie 2020, 18:23
Este perioada concediilor și cu toții ne gândim la vacanță. Cu toate acestea, nu putem ignora contextul actual, așa că trebuie să ținem minte că trăim o vară neobișnuită, în care trebuie să ne luăm și măsuri de protecție pentru a ne întoarce sănătoși acasă. 

Ce este cel mai entuziasmant lucru în perioada dinaintea vacanței? Pregătirea bagajului pentru cele mai frumoase zile din an, în care urmează să ne facem amintiri, care să ne ajungă până la concediul următor.

Fie că mergi la munte sau la mare, trebuie să fii foarte bine pregătită. Nu ai nevoie de foarte multe bagaje în vacanță, ci de unul singur, care să conțină exact ceea ce ai nevoie.

Indiferent că preferi plaja ori răcoarea muntelui, vacanța este perioada în care te reîncarci cu energie! De aceea este important ca totul să decurgă perfect. Ca să te asiguri că ai cu tine tot ce-ți trebuie, pentru un concediu lipsit de griji, ți-am pregătit o listă cu haine și accesorii must-have în bagajul tău vara aceasta.

Dacă îți dorești orice produs din propunerile noastre, să știi că nu trebuie să străbați tot orașul pentru a-l găsi! Toate lucrurile de care ai nevoie sunt într-un singur loc – la AFI Palace Cotroceni.

Intră în galeria foto de mai sus și descoperă-le chiar acum!

Hainele și accesoriile recomandate se găsesc în magazinele H&M, Stradivarius, Meli Melo, Poema, Mango, Bershka, Intersport, Anna Cori, Zara, Pull&Bear și Penti din AFI Palace Cotroceni!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter