Colecția designerului de modă Alexandra Calafeteanu, prezentată sub forma unei colecții virtuale, în colaborare cu Eliana Bogdan

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 10:27

Colectia designerului de moda Alexandra Calafeteanu prezentata fizic in cadrul evenimentului „Soirees de La Mode 28” este reinterpretata in premiera in Romania, si prezentata inca de pe data de 8 Octombrie 2022 pe toate retelele de socializare, sub forma unei colectii virtuale, conceputa in colaborare cu unul dintre primii designeri de haine virtuale din lume, Eliana Bogdan.

Daca pana acum hainele virtuale puteau fi folosite doar de catre avatarurile din jocurile video, Eliana Bogdan a construit in ultimii 3 ani puntea dintre lumea virtuala si cea fizica, facand posibil procedeul de a imbraca haina virtuala, cu ajutorul tehnologiei.

The Virtual Fashion (www.thevirtualfashion.com), este primul magazin de haine virtuale din Europa unde poti achizitiona si purta obiecte digitale, este proiectul Elianei, iar Alexandra Calafeteanu este PRIMUL designer roman care a tranzitat creativ in aceasta era digitala, transformand o colectie fizica, sold-out, intr-o colectie a carei amprenta digitala va ramane pentru TOTDEAUNA.

Colectia fizica este limitata la cateva piese, piese unicat, insa pentru cine isi doreste sa aiba ocazia sa poarte in mediul online creatiile Alexandrei Calafeteanu, acestea se pot achizitiona si pot fi purtate in orice fotografie, prin platforma The Virtual Fashion. Atat de simplu este sa porti haine deosebite care sa iti completeze stilul, personalitatea si puterea de a inspira, chiar si in zile in care outfit-ul real nu este o prioritate.

Vedete ca Ana Baniciu, Xonia, Alina Eremia, trupa Amadeus (muzele colectiei) au purtat in spatiul online aceste haine virtuale, super apreciate de catre public.

Alexandra Calafeteanu considera ca vestimentatia este cea care ne ajuta sa fim perceputi vizual asa cum ne dorim. Cultura si educatia isi va spune cuvantul in viitor si spera ca tot mai multi sa inteleaga si sa aprecieze moda ca pe o ramura a artei, ceea ce si este, arta care lucreaza cu omul si pentru om, atat in real life cat si in spatiul virtual, acolo unde ne petrecem destul de mult timp.

Instagram Alexandra Calafeteanu: https://www.instagram.com/alexandra.calafeteanu/

Instagram Eliana Bogdan: https://www.instagram.com/elianabogdan

The Virtual Fashion (platforma unde poti imbraca virtual colectia Alexandrei Calafeteanu):

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter