Cum reacţioneză zodiile când le inviţi la mare

De Corina Buhagiar, pe

Reacţia fiecăruia este mult influenţată de zodia în care s-a născut. Înainte de a face programul pentru weekend şi a-ţi invita prietenii la mare, vezi dacă această distracţie e şi pe placul lor.
Berbec: „Hai!” răspunde cel mai probabil Berbecul şi încă o să-i pară rău că n-a fost el primul cu ideea. De obicei, când îi propui Berbecului ceva interesant, el e deja la uşă, înainte să apuci să termini propoziţia.

Taur: „Stai aşa!” răspunde Taurul, exact pe dos. „Să vedem cum va fi vremea, unde ne cazăm şi dacă mai există un restaurant ca lumea pe litoral…!” Taurilor nu le place săi-i iei prin surprindere sau să meargă undeva „la plezneală”.

Gemeni: „Ce bine!! Hai să îl luăm şi pe Cutare, şi pe Cutare…” reacţionează Geamănul pe care îl încântă ideea schimbărilor de peisaj. E bine însă să-şi verifice întâi agenda, să nu lase în oraş ceva nerezolvat.

Rac: „Să vad întâi ce zice mama/ soţia/ soţul/ iubita/ iubitul…” va spune Racul. Iar apoi va prefera să meargă nu într-un loc nou, ci în acelaşi hotel, staţiune sau camping unde se simte el bine de obicei.

Leu: „Minunat” sau „Sorry, nu se poate!”. Indiferent dacă refuză sau acceptă, Leul o va face cu eleganţă şi cu convingere. Adică mai-mai să te întoarcă şi pe tine din drum, sau, din contră, să te bucuri că vă onorează cu prezenţa lui.

Fecioară: O să bombăne, comenteze sau critice ideea înainte de a o accepta sau refuza, în cele din urmă. Fecioara trebuie să analizeze situaţia înainte de a se arunca în ea. Aşa că ai un răspuns abia peste câteva minute.

Balanţă: „Cine mai merge?” e primul gând al Balanţei. Iar dacă e cuplată, cel mai bine vorbeşti direct cu partenerul sau partenera sa, pentru că oricum va face după dorinţa acestuia / acesteia.

Scorpion: Decizia Scorpionuli de a veni sau nu depinde de nişte interese ascunse ale sale, despre care oricum n-o să afle nimeni nimic. Dar cel mai probabil n-o să refuze, pentru că iubeşte marea şi escapadele.

Săgetător: „Uraaaaaaa!” se va bucura Săgetătorul, chiar dacă cu alte cuvinte. Să-i propui plecarea undeva departe de casă e un fel de „vrei calule ovaz” pentru Săgetători. Numai ceva foarte important l-ar mai putea opri.

Capricorn: Indiferent cât de politicos te refuză, totuşi Capricornul refuză. Cum să accepte o excursie pentru sâmbătă când e deja joi?! Păi programul lui e completat până vinerea cealaltă!

Vărsător:
Dacă tocmai şi-a propus să ajungă în alt loc, să facă ceva şi mai palpitant sau să se întâlnească cu persoane şi mai interesante decât cel care face propunerea, va spune nu. Dar dacă majoritatea găştii va fi acolo, nici Vărsătorul nu va lipsi.

Peşti:
Poate să zică „da” şi să nu mai apară la întâlnire, să zică „nu” şi să vă treziţi cu el acolo, sau să nu zică nimic şi… Dumnezeu ştie ce se întâmplă. Peştii au alte criterii de a se hotărâ faţă de ceilalţi. De obicei, cu totul subiective.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter