Laura Dincă, pregătită să devină mamă? Ea și Cristian Boureanu sunt împreună de aproape 7 ani

De Unica.ro, pe

Laura Dincă (24 de ani) și Cristian Boureanu (48 de ani) formează un cuplu de aproape 7 ani. Recent, în mediul online, Laura a dezvăluit când va deveni mamă. Perechea s-a logodit în anul 2018 și urma să se căsătorească în 2019. Cu toate acestea, evenimentul a fost amânat.

Laura Dincă, pregătită să devină mamă? Ea și Cristian Boureanu sunt împreună de aproape 7 ani

Pe Instagram, Laura a răspuns curiozităților urmăritorilor ei. Printre altele, Laura a vorbit despre cum se menține în formă. Tânăra are 57 de kg și o înălțime de 1,79 m. Întrebată de câte ori pe săptămână se antrenează, Laura a dezvăluit că face luni, miercuri și vineri antrenamente, iar marți și joi pilates.

Întrebată despre alimentația ei, Laura a completat: „Nu am un secret. Mănânc mult, dar cu grijă câteodată. Beau multă apă (aproape 5l) pe zi. Îmi plac salatele, legumele, ciorbele/supele, dar nu mă pot abține de la paste”.

Totodată, Laura a dezvăluit că nu a suferit nicio intervenție estetică, nu are implanturi mamare și nici buzele injectate. Întrebată „pe când un bebe?”, tânăra a răspuns: „După căsătorie”. „Aștept, dacă e să vină un bebeluș. Cristi își dorește să devină tată de încă trei ori”, mai declara Laura în anul 2018, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:

Tatăl Andreei Bălan, acuzații dure la adresa Andreei Antonescu

Laurențiu Duță, după vindecarea de COVID-19: „Accese de tuse chinuitoare”

Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce s-a vindecat de COVID-19

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, Ioana, în vârstă de 20 de ani. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul de botez al fiicei lor.

Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (40 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (51 de ani). Modelul și omul de afaceri s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician.

Alături de Borcea, Valentina a devenit mama a trei copii, un fiu și două fiice, Milan (4 ani) și, respectiv, gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de 2 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter