(P) Trend alert! Tot ce trebuie să știi despre tehnica balayage

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 aprilie 2021, 10:10
Poate că în niciun alt anotimp nu simți mai mult dorința de a fi frumoasă, ca primăvara. Părul ți-l dorești mai strălucitor ca niciodată, îl vrei... sărutat de soare! Iată cum poți obține un french balayage de poveste perfect pentru acest început de sezon.

#FrenchBalayage, o tehnică profesionistă devenită fenomen

De la staruri internaționale la oameni mai puțin celebri, french balayage-ul continuă să fie o tendință beauty foarte apreciată. Sondajele o demonstrează! Circa 100 de milioane de femei la nivel mondial preferă french balayage, iar 81% din acestea sunt brunete. Și încă ceva! French balayage rămâne și în acest sezon una dintre cele mai abordate tendințe în domeniul coafurii pe rețelele de socializare, arată L’Oréal Professionnel, brand profesional de top al cosmeticelor pentru păr, cu ADN franțuzesc.

Rezervat profesioniștilor: nu poate fi reprodus acasă

În cazul acestei tehnici de colorare a părului, doar un specialist în hairstyling poate pune în practică procesul complex prin care hairstilistul îți „pictează” părul aplicând diverse nuanțe pe șuvițele tale, creând un frumos joc de culori.

Produse remarcabile, rezultate pe măsură

Un balayage „ca la carte“ implică și produse inovatoare, care îți mențin părul sănătos și care oferă rezistență culorilor. „Balayage-ul este o tehnică de colorare a părului cu mâna liberă de către un profesionist, având avantajul de a crea un aspect natural, fără linii aspre sau evidente de creştere a părului“, spune Sebastian Călinescu, Trainer Artist L’Oréal Professionnel. „În urma unei experienţe de 14 ani în acest domeniu, în topul celor cinci lucruri care fac dintr-un hairstylist un profesionist şi dintr-o clientă, o femeie fericită sunt:
1) Cunoaşterea amănunţită a stadiului în care se află firul de păr;
2) O decolorare care să respecte paşii potriviţi;
3) Aplicarea corectă a tehnicii;
4) Colorarea potrivită, cu o neutralizare perfectă;
5) Ingrijirea ulterioară a firului de păr.”

Rezultatele sunt wow

Intră în galeria foto alăturată și vezi rezultatele combinării unei tehnici profesioniste cu o aplicare a produselor L’Oréal Professionnel Paris, bineînțeles alese în funcție de tipul de păr. Lookul a fost obținut cu ajutorul decolorării suvițelor, rădăcinilor, lungimilor etc. cu produse din portofoliul Blond Studio. Apoi, s-au aplicat produse pentru nuanțare din gama Dia Light.
În timpul aplicării produselor, am aflat și că French Balayage este un serviciu profesionist unic marca L’Oréal Professionnel Paris, compus din două etape, care oferă un păr ultra-strălucitor, fără reflexe nedorite și culori perfect armonizate, à la française. Specialistul mi-a spus cu entuziasm că toate acestea asigură un look foarte natural, indiferent de tipul de balayage dorit.

Cum se realizează balayage-ul profesionist în doi pași

I. O primă etapă o reprezintă decolorarea perfect armonizată în cadrul căreia se folosesc produse din gama Blond Studio (aceasta respectă orice tip de păr). Recent, imaginea portofoliului s-a schimbat și odată cu acesta a fost adăugat un nou produs în portofoliu – 7 Clay. M-am bucurat să aflu că noul ambalaj Blond Studio este realizat din 100% plastic reciclabil.

Gama oferă o mare varietate de posibilități de decolorare, de la cinci până la nouă niveluri, astfel încât fiecare profesionist să poată alege ceea ce consideră că se potrivește clientei. Textura produselor diferă și poate fi aleasă în funcție de tipul tehnicii de decolorare optate: pudră, pastă sau ulei.

Blond Studio CLAY 7 este un produs despre care profesioniștii povestesc deja cu multă pasiune, spunând că acesta este cu adevărat un tool de balayage la care au visat demult. Acesta este îmbogățit cu un conținut de argilă de 19% (formulă ce face textura mai elastică și mai ușor de aplicat), nu conține amoniac (aspect ce nu solicită folosirea foliilor de aluminiu sau nici a vreunui tratament termic), nu miroase, oferind o experiență optimă la salon, și este ideal pentru balayage-ul aplicat liber.

II. Cea de-a doua etapă cuprinde aplicarea produselor din gama Dia Light, un gloss neutralizant. În pasul acesta se urmărește eliminarea reflexelor nedorite, cu scopul obținerii unui păr frumos și strălucitor. Formulele au pH-ul scăzut și nu sensibilizează părul. În plus, formula a fost realizată să închidă cuticulele după decolorare și să lase părul cu 30% mai hidratat. Și aici, gama pune la dispoziție o paletă de culori unică, mai rezistentă ca niciodată, variată (de la brunet, la blondul cel mai deschis), pentru o neutralizare eficientă.

Serviciul unic French Balayage de la L’Oréal Professionnel este impresionant! Culorile vibrante, de lungă durată, timpul redus de aplicare, menținerea rezistenței părului, chiar și atunci când acesta a fost supus etapelor cosmetice, sunt principalele beneficii pe care poți conta cu adevărat.

(P) Trend alert! Tot ce trebuie să știi despre tehnica balayage

Sebastian Călinescu, Trainer Artist L’Oréal Professionnel,

Salon Sebastian Călinescu Hairstyle,

www.instagram.com/sebastiancalinescu.hairstyle/

(P) Trend alert! Tot ce trebuie să știi despre tehnica balayage

Serviciile French Balayage sunt disponibile în saloanele partenere L’Oréal Professionnel.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter