Cum transformi sexul într-un masaj erotic vaginal

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:43

Există o linie fină între a face sex şi a primi din partea iubitului un masaj erotic vaginal, pe care să-l realizeze, în mod senzual, doar cu penisul! În cele ce…
… urmează vei afla cum să transformi actul sexual într-un masaj erotic extrem de satisfăcător pentru amândoi.

Merită să încerci masajul erotic vaginal pentru că el îţi aduce o mulţime de beneficii: îţi reglează activitatea tuturor glandelor din corp, te scapă de stres, de dureri menstruale, de durerile ocazionale din timpul sexului, creşte sensibilitatea pereţilor vaginali, înlesneşte lubrifierea, orgasmele devin mai uşor de obţinut şi mai intense, iar cel mai important este că elimină blocajele emoţionale pe care le poţi avea în raport cu viaţa ta sexuală.

Sexologul Anne Hooper propune un masaj erotic vaginal compus din 9 paşi:

1. Atunci când are loc penetrarea propriu-zisă, iubitul tău trebuie să înceapă gentil. Va trebui să te penetreze doar cu capul penisului şi apoi să se retragă complet. Roagă-l să repete această mişcare de nouă ori. Abia la a zecea penetrare poate intra cu restul penisului.

2. După a zecea penetrare, care este totală, iubitul tău trebuie să te tachineze din nou cu 8 penetrări scurte, urmate de două în forţă şi profunde.

3. Acum raportul penetrărilor este de şapte superficiale şi trei profunde.

4. Numărul penetrărilor superficiale se mişcorează la şase, urmate de patru penetrări totale.

5. Acest pas presupune cinci penetrări doar cu capul penisului şi cinci penetrări în profunzime.

6. Acum se inversează raportul şi ai parte de patru penetrări superficiale, urmate de şase în forţă.

7. Acest pas include trei penetrări doar cu capul penisului şi şapte totale.

8. Acum iubitul tău trebuie să te penetreze uşor de două ori şi profund de opt ori.

9. În sfârşit, ai parte de o penetrare scurtă şi nouă în profunzime, care, cel mai probabil vă vor aduce pe amândoi pe culmile orgasmului.

Tehnica în nouă paşi le este recomandată atât femeilor care nu pot avea orgasm de obicei în timpul sexului, cât şi celor care vor să experimenteze orgasmul în mod simultan cu iubitul.

Alte mişcări senzuale pe care iubitul tău le poate realiza cu penisul sunt următoarele:

–    Roagă-l să-şi folosească penisul pentru a te stimula clitoridian şi la intrarea în vagin, înainte de a realiza penetrarea propriu-zisă. Astfel, te ajută să te relaxezi şi să te lubrifiezi, iar prima penetrare va fi mereu plăcută.

–    Roagă-l ca atunci când te penetrează să stea el deasupra şi să îşi ghideze penisul cu mâna, pe care o poate aşeza la baza lui. Astfel, poate explora mai multe unghiuri de penetrare, fără să schimbaţi de fiecare dată poziţia, iar tu poti vedea care te incită mai tare.

–    Masajul erotic vaginal presupune multe experimente. Roagă-l pe iubitul tău să varieze intensitatea şi unghiul penetrării. Testaţi şi poziţiile sexuale destinate plăcerii femeilor, care stimulează puncte sensibile din vagin. Iubitul tău poate varia şi viteza pentrărilor, odată ce îţi atinge cu penisul cea mai erogenă zonă din vaginul tău.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter